torstai 31. heinäkuuta 2014

Suuri ja pieni

Silmukan ytimestä -haaste tulee miulta taas "hiukan" viime tinkaan, kun tässä on ollut hiukan kiire rakennella hiekkalinnoja ja poimia kukkasia. Onneksi kuitenkin oli tämä haaste, niin keskeneräinen projekti ei jäänyt roikkumaan.

Silmukan ytimestä on Silmukan saalistus - ja Pipon ytimestä -blogien yhteinen kuukausittainen haaste, johon voi osallistua tekemällä käsin jonkin haasteeseen sopivan työn. Käykääs tutustumassa!

Haasteen aiheena oli Suuri ja pieni. Tein yhteistyössä Ellun ja isänsä kanssa taulun suuresta ja pienestä jalasta - Ellun jalka on kokoa 21, miehen (kuulemma siro) 45.


Isän ja tytön jalat on maalattu sormivärillä, painettu paperiin ja leikattu irti. Ympärille kietaisin silkkinauhan ja maalasin vanhat kehykset vaaleanpunaiseksi. Paikkansa taulu saanee Ellun huoneesta.

On ollut ihanaa, kun mies on ollut lomalla koko heinäkuun. Vaikka isä onkin aina viettänyt Ellun kanssa paljon aikaa, on ihan erilaista puuhata yhdessä joka päivä (melkein) aamusta iltaan kuin vain työpäivän jälkeen: "ishi"stä on selkeästi tullut Ellulle entistä tärkeämpi. ♥


9 kommenttia:

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!