torstai 21. elokuuta 2014

Noshin syksy 2014 (kutsuilla)

 Lastenvaatekutsut, mikä ihana tekosyy lähteä jonkun muun kotiin syömään herkkuja, vaihtamaan kuulumisia ja väsyttämään lapsi!
Kaverini järjesti Nosh -vaatekutsut ja me olimme Ellun kanssa mielellämme mukana. Olin etukäteen seuraillut ensin kuosi- ja sitten vaatevilautuksia ja nettikuvastoa olin lukemassa varmaan viisi minuuttia sen julkaisun jälkeen: pidän Noshin tyylistä, laadusta ja eettisyydestä.


Aina välillä kuulee jostain lastenvaatemallistosta sanottavan, että se pitää nähdä livenä. Ja tämä ehdottomasti oli sellainen! Vaatteet olivat paljon kauniimpia luonnossa kuin kuvissa, värit olivat paljon pehmeämpiä ja sointuivat toisiinsa nätimmin. Ja kun vaatetta pyöritteli itse edessään, mieleen tuli vaikka kuinka paljon omaan tyyliin ja omalle lapselle sopivia yhdistelyvaihtoehtoja. Kyllähän mie siis tiedän, ettei miun ole pakko laittaa Ellulle raidallisia legginssejä (ihanan) kirsikkatunikan kanssa jos en tahdo, mutta jotenkin sitä mainoskuvan nähtyään ei aina osaa ajatellakaan muita vaihtoehtoja. Tämä olisi aivan ihana vaikka vaaleanpunaisten neulelegginssien kanssa, ja sopi kivasti myös Noshin kotimyynnissä olevaan grafiitin väriseen ribbisettiin.


En yleensä pidä oranssista enkä osannut ajatella sitä myöskään Ellulle - tuo mekko näytti kuitenkin tytölle sovitettuna oikein kivalta, ja ovathan nuo mustikat aikamoisen herttaisia. Noshin lastenvaatteissa käytetään pitkän käyttöiän takaavia kaksoiskokoja, ja jäin vähän pohtimaan kummankin kirsikkavaatteen Ellulle sopivaa ja järkevää kokoa.


Malliston kamerakuosi on ihana, erityisesti pidin tästä kamerapaidasta ja pinkin värisistä kameralegginsseistä. Kotimyynnistä saa vielä Noshin viime kevään naistenmallistoa ja tilasin itselleni tuon takana näkyvän keltaraidallisen kietaisumekon - tuo keltainen kamerapaita olisi mätsännyt siihen nätisti, olisimme voineet Ellun kanssa samistella sopivasti.


 Kankaita olisi saanut vaikka missä väreissä, mutta onneksi olen vuoden loppuun saakka kankaidenostolakossa. ;) Tuo lilapohjainen kirsikkakuosi oli todella kaunis, ja jostain ihme syystä tykästyin myös harmaaseen kamerakankaaseen.

Mehevä kesäkurpitsakakku - uskomattoman hyvää,tätä täytyy tehdä itsekin!

Olisin tahtonut tilata Ellulle vaikka ja mitä, mutta tilasin nyt kuitenkin vain grafiitin värisen raitaribbisetin (paidan ja legginssit), joita saa vain kotimyynnin kautta. Ne olivat laadukkaan oloiset ja hiukan paksummat, joten ne tulevat kovaan käyttöön syksyllä ja talvella. Kirsikoita ja kameralegginssejä jäin miettimään vielä, ne olisivat kyllä kivaa, mutteivat liian suurta, vaihtelua Ellun vaatekaappiin. Itselleni tilasin kietaisumekon lisäksi housut.


Ellu viihtyi kutsuilla oikein hyvin leikkien samanikäisten kavereiden kanssa - heti kotiin tultua oli aika käydä päiväunille, eikä tytön sammumiseen mennyt kuin puolisen minuuttia. Samanlaisia nukahtamisennätyksiä oli ilmeisesti tehty muuallakin: ehkä hiukan hinnakas tapa väsyttää lapsi päiväunille, mutta ilmeisen toimiva! ;)

Kutsut olivat oikein lämminhenkiset ja rennot, vaatteet olivat kivoja ja kakku hyvää. Kiitokset vielä tätä kautta E.:lle mukavasta aamupäivästä ja J.:lle hyvästä esittelystä!

Onko kukaan muu tykästynyt kurssilla käymiseen,  vai välttelettekö viimeiseen asti?

3 kommenttia:

  1. Minä tykkään käydä kutsuilla. Menen kaikille kutsuille, jos vain pääsen. Parin viikon päästä olen menossa Nosh-kutsuille, vaikkei merkki ole puhutellut minua aikaisemmin, mutta tuo kirsikka-tunika näytti kyllä houkuttelevalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirsikoiden lisäksi kannattaa kyllä vilkaista niitä ihan perusribbivaatteitakin, useamman kaverin lapsilla on ja laatu on kuulemma ollut todella hyvä. :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!