perjantai 15. elokuuta 2014

Puinen päivä

Siitä on jo yli kymmenen vuotta, kun kohtasin pojan, joka sai miut nauramaan, puhumaan, uskaltamaan uusia asioita, ajattelemaan ja rohkaistumaan. Mukavasta koulukaverista tuli ensin ystävä, sitten paras ystävä, poikaystävä, avomies, kihlattu, aviomies ja lapseni isä. Muistamme molemmat ensimmäisen keskustelumme, ja vaikka kumpikaan ei ihastunut siinä silmän räpäyksessä, toisen äly ja huumorintaju miellytti.

Syksyllä olemme seurustelleet yhdeksän vuotta ja tänään meillä on viides hääpäivä.


Mieheni ei ollut ensimmäinen poikaystäväni, mutta se ensirakkauteni hän on. Niin ällöttävän romanttista kuin se onkin, olemme se amerikkalaissarjoista tuttu high school sweethearts. Mie en koe, että olisin luopunut mistään seurustelemalla koko aikuisikäni saman ihmisen kanssa, eikä kuulemma koe miehenikään - päinvastoin, olen ylpeä ja iloinen siitä, että olemme jaksaneet kaikki nämä vuodet kasvaa samaan suuntaan. Joskus käy tuuri- ja toisaalta onnellinen avioliitto on ennen kaikkea työtä ja tahtoasia.


Viiden vuoden jälkeenkin olen joka päivä äärettömän onnellinen ja ylpeä siitä, että saan olla juuri tuon miehen vaimo. ❤ Blogissa tai naamakirjassa sitä ei tule julistettua, mutta kasvotusten yritän muistaa kertoa sen joka päivä. Kellä onni on, se onnen kätkeköön? 

 Otimme jo ensimmäisenä hääpäivänä tavaksi antaa toisillemme jonkin pienen, hääpäivän nimen mukaisen, lahjan. Tänä vuonna meillä on puuhääpäivä . Itse yritän nykyään suosia elämyslahjoja, joten huomenna lähdemme koko perhe viettämään puuhenkistä päivää, josta lisää myöhemmin - ja koska olen kuitenkin ikuinen materialisti, tein miehelle myös lahjakortin jossa lupasin sponsoroida mieluisan frisbeegolfkiekon (mitä parempi heittäjä miehestä kehittyy, sitä vähemmän puut saavat osumia). 

Ja mitä mie sain? Yllätyksen, jollaista en kyllä olisi oaannut mieheltä odottaa -  luulin saavani jonkin kirjan! Eikö olekin suloinen:Patsas on Willow Treen You and Me - miun kappaleeni ei ole puuta, mutta se on tehty alkuperäisen puuveistoksen pohjalta. Olen aina ihastellut näitä, mutta meillä ei vielä ollut yhtäkään.  Nyt sitten on, ja miun on kyllä varmaan pakko hankkia tämän seuraksi pieni tytärpatsaskin.

“This sculpture represents a couple who’s navigating life together – the joys, the challenges, and the daily decisions that come with being a family. I hope it speaks to an appreciation for the little things that make life interesting... and how love can renew itself over and over again. It’s the trust and support of each other through the day in, day out that strengthens love – and keeps us in it for the long haul." 


22 kommenttia:

 1. Paljon onnea! :) Ja ihana tuo patsas!

  VastaaPoista
 2. Onnea hääpäivästä! Romanttinen tarina teillä <3 Mekin mieheni kanssa olimme parhaat ystävät lukiossa ja jotain säpinääkin siinä oli, muistetaan hyvin ensimmäiset tapaamiset ja keskustelut ym. Meidän tiet tosin sitten erosivat muutamaksi vuodeksi kunnes sitten taas löydettiin toisemme.
  Aivan ihanan lahjan sait :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiiii, ihana tuo teidän tarina! Kyllä sitä aina toisen löytää jos niin on tarkoitettu!

   Poista
 3. Onnea! ♥ Olette kyllä ihana pari.
  Voi että kuinka ihana tuo patsas on. :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea vielä tätäkin kautta :) Kovin on kaunis veistos ja ihana idea muutenkin lahjoa toisianne tuolla hääpäivän nimellä, hih! <3 Tällaiset tekstit saa aina jotenkin herkäksi! :) Etenkin noita hääkuvia katellessa oikein nousi vesi silmään. OIh! :)

  Meillä on vähän samanmoinen tarina, joskin ei seurustellessa opiskeltu samassa koulussa :) Nyt syksyllä 8v on talsittu tätä taivaltamme jo mekin, vaikka ehkä muistatkin että välissä tiemme kävivät eri osoitteissa, mutta oikeastaan olimme sen eri osoittessa elonkin ajan koko ajan yhdessä :D Ihme kyllä, se vaan teki meistä entistä tiiviimmän yhtälön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie katsoin noita kuvia ja mietin, että oho, oltiin me näköjään oikeasti aika nuoria - ei se siltä silloin tuntunut!

   Mie muistan teidän hetkellisen erilleenlähtemisen: ehkä onkin hybä välillä ottaa pari askelta taaksepäin niin huomaa, kuinka hyvin asiat kuitenkin ovat? Vastoinkäymiset vahvistavat, jos ne selvittää oikein. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos - nyt pitää vain lähteä kauppaan kasvattamaan perhe valmiiksi. :D

   Poista
 6. Oikein lämpimät hääpäivä onnittelut! <3

  VastaaPoista
 7. Onnea! ♡ ♡ ♡

  Tosi ihana idea teillä noihin lahjoihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna kyllä manasin, että mitä ihmettä me ollaankaan ajateltu, kun keksiminen oli hiukan hankalaa. :D

   Ensi vuonna meillä on sokerihäät - se lienee helpompi!

   Poista
 8. Onnea hääpäivänä! Ihanat lahjaideat!

  Oivoi, kirjoitat niin kauniisti miehestäsi! Ei kai sitä koko ajan tarvitse muille julistaakaan, riittää että puolisolle. Minä luotan siihen, että se kiintymys ja rakkaus (jotka tuntuvat lisääntyvän koko ajan) näkyvät riittävästi ulospäin.

  Ja hih, ajattele että siitä on yli viisi vuotta, kun suunniteltiin häitä siellä eräällä hääsivustolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisi vuotta naimisissa tuntuu vielä ihan käsitettävältä ajalta, mutta että häiden suunnittelustakin on jo YLI VIISI VUOTTA... Oho! Se on paljon. :D

   Kiitos onnitteluista!

   Poista
 9. Paljon paljon onnea! Hauska idea tuo frisbee puiden säästämiseksi, hah:D

  Meilläkin alkaa nyt kymmenes yhteinen vuosi, tosin me päästiin alttarille vasta kaksi vuotta sitten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halunnut ostaa mitään turhaa joten ehkä piti hiukan keksiä aasinsiltaa. :D

   Ja kiitos! ♥

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!