torstai 7. elokuuta 2014

Terassilla

 Maailma, koska et ole vielä(kään) järjestänyt meille sitä omakotitaloa pihoineen, niin kiitos siitä, että olet saanut hankittua meille tämän pienen rivaripihan. Meillä oli siellä oikein mukava kesä, ja olen iloinen, ettet kuunnellut toivomuksiani saada vaihdettua sitä vaate- tai kodinhoitohuoneeseen.


Terassista ei aiemmin tänä kesänä tullut tehtyä esittelyä, koska eipä siellä ollut oikein mitään uutta. Ripustelin muutaman koristesydämen, iskin pöytään kirppislöytötarjottimen ja pistin kynttilän sateelta suojaan lasitölkkiin. 


Eniten uutta ilmettä terassille ja pihalle toivat Ellun lelut, kannellinen uima-allas ja perustaaperokeinu (sekä väri-ilotteluliukumäki, joka näkyy täällä.) Piha alkaa siis olla melko hyvin täytetty, jos emme tahdo luopua kukkapenkeistä. Onneksi taloyhtiöllämme on kivan kokoinen leikkipaikka ulko-ovemme edessä: postimerkkipihalla ulkoilu ei todellakaan riittäisi energiselle neidille.


 Aina joulukuusta purkaessani (... meillä on siis tekokuusi) ja pihaa syksyllä haravoidessani mietin, millaista elämä on, kun seuraavan kerran teen tätä samaa. Missä me asumme, montako meitä on, mitä kivaa ja mitä haastavaa elämässä on silloin. Toivon, että kesällä 2015 Ellu saisi pulikoida jo ihan oman kodin pihalla, mutta saas nyt nähdä. Onhan tämäkin, vielä hetken, ihan hyvä piha.

Parina viime iltana olemme saaneet istuskella terassilla kylään saapuneen Ellun mummin kanssa. Ellu on ollut ihastuksissaan, kun joku isovanhemmista tuli kylään pitemmäksi aikaa kuin vain kahville - tyttö on oppinut pusuttamaan, ja olemme kaikki yleensä hiukan kuolaisia.. (♥)


6 kommenttia:

 1. Oma piha on kyllä niin arvokas asia, vaikka pieni olisikin :) Meilläkin täällä on monta kertaa kiitetty omasta pienestä rivarin pihasta taas tänäkin kesänä.
  Ja mäkin olen ihan samanlainen et mietin et "millanenkohan elämäntilanne on ens kesänä" ym :)
  Kivaa viikon jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erityisesti tänä kesänä piha on kyllä ollut kullanarvoinen! Ja lapsen kanssa nyt muutenkin - ihan kiva, kun saa yhden huoneen lisää temmeltämiseen. :)

   Poista
 2. Oi miten söpön näkönen parveke! Niin värikäs ja kesäinen. Tuo oma piha ois kyllä niin luksusta, ehkä jo ens kesänä meilläkin on sellainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terassi, Maria, terassi! ;) Se on tarkkaa!

   Toivotaan, että ensi kesänä teillä olisi oma piha - ja meilläkin, tosin aika paljon tätä isompi. :P

   Poista
 3. Minusta tuo teidän terassi on ihanan ja viihtyisän näköinen. :) Varsinkin tuossa ekassa kuvassa oleva näkymä on kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miustakin se on kiva, ja kerrankin meillä on jossain edes vähän väriä! ;)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!