maanantai 15. syyskuuta 2014

Touhutaapero
Pian puolitoistavuotiaassa ainokaisessani on virtaa kuin pienessä kylässä. Tyttö puuhaa koko ajan jotakin: kiipeilee, leikkii, höpöttää,  piirtää, hoitaa koiria,  selaa kirjoja... Ihan ADHD:ksi en tätä luokittelisi, mutta ai jesta tuossa tytössä on virtaa. Leikkien ja kevyemmän puuhastelun lisäksi Ellu pyytää itse ulos ainakin kahdesti päivässä laskemaan liukumäkeä ja riekkumaan.

Alan ymmärtää,  miksi tämänikäisiä lapsia nimitetään taaperoiksi. Eiväthän ne muuta tee kuin taapertavat koko ajan ympäriinsä. Toinen ihan pätevä nimitys voisi olla höpöttäjä - juttua riittää, niin omalla kielellä kuin ihan suomeksikin.

Mistä ihmeestä tämä äiti saisi edes puolet perillisensä energiasta? Viimesyksyinen armoton väsymys alkaa taas antaa merkkejä itsestään - taidan käydä huomenna kyselemässä apteekin vahvimpia D-vitamiineja, ne auttoivat hiukan viime vuonna. Syksy ei väriloistostaan huolimatta oikein taida sopia miulle!

Nyt rahtaan persaukseni jumppaan - pakkohan se on ainakin yrittää, vaikkei huvittaisikaan.

Kuvissa muuten Pompin tämän kauden  maailman ihanin Hainfeld -neuletakki : tuollaisen huolisin joka värissä, itsellenikin! 

10 kommenttia:

 1. Neiti taitaa imeä äitinkin energiat. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä! llmeisesti energian määrä yhdessä perheessä on vakio, jakautuminen vain vaihtelee!

   Poista
 2. Taaperot on vaan niin ♥.
  Ja tuo pompin neuletakki on niin ihana. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana neuletakki! Mun paketti on postissa. Huomenna haen! Tosi tutulta kuulostaa tuo taaperosi. Hyvin samanlaista meilläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meillä oli kaverin kanssa yhteispaketti ja odotimme sen saapumista kuin kuuta nousevaa, noin tunti saapumisilmoituksen jälkeen se oli jo haettu. :D

   Poista
 4. Ihana touhutaapero, mennä vipeltää rusetti päässä ja kastelukannu kädessä :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo neuletakki!
  Mua vähän pelottaa minkälainen Lilian on tuossa iässä, kun nyttenkään neiti ei pysy sekunttiakaan paikallaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miuakin pelotti Ellun ollessa Lilianin ikäinen, ja ihan aiheesta pelkäsin! :D Mutta, onhan se hyvä, että purkaa energiaansa, niin silloin maistuu ruoka ja unikin!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!