sunnuntai 16. marraskuuta 2014

LumiukkokakkuSain taas leipoa kakun, tällä kertaa kaverin vauvakutsuille. En uskaltanut lähteä yrittämään klassikko-mahakakkua, hommassa oli muutenkin hiukan haastetta koska halusin kakun edes aasinsillan kautta sopivan juhlien teemaan, villasukkiin. Ja tadaa, siitä tuli sitten raskaana oleva lumiakka -kakku, tietenkin. ;)  (Kylmällä ilmalla on lumiukkoja ja silloin tarvitaan villasukkia, ihan ymmärrettävää, eikös?)Koristeet ja päällinen olivat taas sokerimassaa, lisänä hiukan sokerihelmiä ja "glittergeeliä". Välissä kakussa oli puolukkaa, Punaposki-pilttiä ja päärynä-kinuskirahka/kermaseos, kostutus vaniljamaidolla. Hyvin upposi!

Villasukkaisista vauvakutsuista lisää joku toinen päivä, nyt en kauhean yskän tuomilta univeloilta jaksa muodostaa järkeviä lauseita. Toivottavasti olen nyt sairastanut meidän koko perheen edestä!


Mukavaa sunnuntai-iltaa!

13 kommenttia:

 1. Kaunis kakku ja hyvin oot saanu tasaisen päällisen! Mistä oot ostanu noin ihania muotteja? Nuo ihan pikkiriikkiset sokerimassalumihiutaleet on niin söpöjä. Jonkinlaisia lumihiutaleita oon ostanu Askarretta:sta, mut eipä oo vielä niitä kamalasti ehtiny käyttää.. Harmi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko Askaretassa piparimuotteja? Mitäh? Sinne siis!

   Nuo pikkiriikkiset ovat "sokerihelmiä", niitä on leivontahyllyssä lasipurkissa sinisiä ja valkoisia sekaisin. Muoteista toinen on Ikeasta ja toinen joskus jostain Prisman hyllystä löydetty: olen kyllä yrittänyt bongailla lisää, koska miusta lumihiutalepiparit ovat kaikista näteimpiä joulupipareita. :)

   Poista
  2. Ainakin silloin, kun se sijaitsi viimeisiä hetkiään Kauppahallissa, oli sellasia lumihiutalemuotteja. Ei ne miusta kovin kalliita sillo ollu :) Jonkinlaisia muotteja sieltä varmasti löytyy. Miä ainakin käytän niitä kans leivontaan kuin myös kuivahuovuttamiseen. Sitä miä en tiijä, et mihkä ne alunperin on tarkoitettu! :D Miä kato sovellan ;D

   Oi vitsi! Pitäis enemmän noita leivontahyllyjä tutkailla.. Kunhan vaa sais paikalle enemmän syöjiä ja tilaa kestitä vieraita. Onhan lattialla aina istumatilloo ;)

   Poista
  3. Niin siis niitä muotteja voi käyttää sekä että, en kyllä noilla oo huovutellu, joita käytän leivontaan. Mut niiden kanssa mielikuvitus on onneks rajana :)

   Poista
  4. Pitääkin käväistä Askaretassa. Se on vain hiukan hankalaa koska sinne ei todellakaan mahdu rattaiden kanssa (eikä vapaana vipeltävä taapero ole vaihtoehto), pitäisi käydä joskus miehen töiden jälkeen.

   Poista
 2. Ihan mielettömän hauska idea tuo viimeisillään oleva lumiakka! :D Ihana!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika loppumetreillä näyttää tosiaan olevan, ja vielä muka hymyilyttää! :D

   Poista
 3. Vautsi, upea! Ja hei mielettömän kekseliäs aasinsilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hieno, että aasikin jo upposi. :D

   Poista
 4. Hih, onpas ihana lumiakka siinä kakun päällä. :)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!