tiistai 23. joulukuuta 2014

Jännempi aatonaatto


Perheemme joulusuunnitelmat uhkasivat mennä uusiksi viime metreillä. Olimme lähdössä viettämään joulua mummilaan, mutta erään perheenjäsenen sairaalareissu uhkasi pilata suunnitelmat. Suunnittelimme jo aika ankeaa kolmen hengen kotijoulua pikajärjestelyin (kolmen joulun kotijouluissa ei ole mitään vikaa, mutta niissä pikajärjestelyissä on), mutta pääsimme kuin pääsimmekin eilen matkaan. Nyt kuusi on koristeltu, kinkku paistettu ja kaikki valmiina aattoa varten!

Tein tänään ensimmäiset jouluruokaostokseni. Aikaisemmin olen lähinnä hengaillut mukana tai hakenut kaupasta sen unohtuneen maidon, mutta nyt tein sekä ruokalistat, ostoslistat että toteutuksen! Aatonaatto marketeissa suht vieraassa kaupungissa voi kuulostaa kamalalta, mutta jonoista huolimatta joka puolella oli oikein leppoisa meininki. Terveisiä kaikille jotka auttoivat miua löytämään oikeita hyllynvälejä Riihimäen Prismassa, olitte mukavia!

Ostosten jälkeen uuni on huutanut kuin viimeistä päivää ja vatkaimeet laulaneet hoosiannaa. Kaikki ovat auttaneet ja meininki on pienestä häslingistä huolimatta ollut hyvä ja leppoisa, joulustressistä ei tietoakaan. Meillä on kuusi, kinkku, suklaata, pari lahjaa ja erityisesti toisemme.

Ihanaa joulua teille kaikille, vietitte sitä yksin tai yhdessä!

16 kommenttia:

 1. Kuullostaapa ihanalta :) Oikein ihanaa joulua koko perheelle<3

  VastaaPoista
 2. Onneksi joulunne ei mennyt pilalle :) riihimäen prismas hyllyt on sekoitettu iha uusiks ja itekki vielä välil etin oikeita hyllyn välejä tai meen automaattisesti väärään suuntaan siellä :D mä olin hakemassa vielä kissoille joululahjoi kolmen jälkeen :) et ollu samoihin aikoihin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kuulin paikallisilta. :D Onneksi kaikki kuitenkin löytyi ja hämäläiset saivat tutustua karjalaiseen murteeseen!

   Mie olin liikkeellä jo kymmeneltä, mutta pidin kyllä silmät auki jos tuttuja olisi näkynyt! ;)

   Poista
 3. Oikea asenne! Hienoa, että säästyitte stressiltä. Hauskaa joulua koko poppoollenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karkkis! Hyvin selvittiin ja mukavaa oli. :)

   Poista
 4. Ihanan herkkä kuva. <3 Ihanaa joulua Teille!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!