maanantai 8. joulukuuta 2014

Liitutaulu-joulupallot

 

Joulukoristeita miettiessäni sain idean tuunailla hiukan joulupalloja. Yleensä kaivan tuunauskohteeni omista tai sukulaisten varastoista tai metsästän kirpputoreilta, mutta nyt olin pakotettu ostamaan tarvikkeet uutena. Auts! Nooo, joskus voi toimia näinkin. 

Maalailin liitutaulumaalilla uuden värin joulupalloihin. Maali tarttui hyvin ja kahden kerroksen jälkeen lopputuloksesta tuli toimiva, tosin ei kauhean tasainen, koska ripustuslenkit irtoilivat kesken maalailun halpispalloistani ja pallot maaleineen pyörivät pitkin pöytää...


Koristelimme pallot koko perheen voimin. ;) Miusta näistä tuli kivoja, liitutaulupinta ei ole mitenkään liian jouluinen joten pallot voi viritellä esille jo vaikka marraskuussa, ja näissä näkyy vuodesta toiseen Ellun muuttuva kädenjälki.


Samalla kun maalailin palloja sutaisin raidan maalia yhteen ulkona hiukan kärsineeseen ruukkuun. Tekstiä päivittämällä tämä käy joulun lisäksi myös vaikka juhannukseen, ja lopputulos oli miusta aika hauska. Sopii tähän meidän "ei liian sliipattuun" -sisustukseen.


Jouluvalmisteluja on tehty pikkuhiljaa, mutta homma on kuitenkin paljon huonommassa vaiheessa kuin aiempina vuosina tähän aikaan. Aika moni joululahja on vielä kaupassa, joulun reissuaikataulut suunnittelematta ja neuvottelematta, kortit lähettämättä ja ties mitä - viime viikolla saimme useammanlaisia uutisia jotka ovat vaatineet runsaasti aivokapasiteettia. Toisaalta tämän ruljanssin jälkeen tulee olemaan niiiin ihanaa rauhoittua jouluun ja välipäiviin ennen työn ja päivähoidon alkua.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Kiva idea :) Mä ostin tota liitutaulumaalia ja oli tarkotus tuunailla lasipurkkeja sillä, mutta niistä ei kyllä tullu yhtään hyviä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hatmi! Tuohon pitäisi varmaan olla aika pehmeä sivellin että lasiin onnistuisi nätisti. Ehkä pienellä telalla pari ohutta kerrosta onnistaisi?

   Poista
 2. Onpa kivat! :) Minusta tuo maalin pieni epätasaisuus tuo palloihin just sitä jotain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin miekin ajattelen! KAIKEN maalaamani kanssa. ;)

   Poista
 3. Pallot ovat kyllä hienoja! :) Ja onhan se sitten oma juttunsa koristella ensin joulukuusen pallot ennen kuin kuusta koristellaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, juurikin näin! Ja saa joka vuodelle hiukan erilaista ilmettä. ;)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!