tiistai 6. tammikuuta 2015

Iiks


Nohevimmat bongaavat tuosta ylläolevasta kuvasta kolme asiaa: olemme ostaneet tapetta K-raudasta (tapettikassi), tästä nykyisestä kodista on purettu laminaatti JA muovikassista pilkistä toppavaatteita. Pakkasin tänään hiukan vastentahtoisesti työkamani huomista varten isoimpaan kaapissa olleeseen kassiin ja vilkaisin vasta myöhemmin kassin tekstiä. Ihan osuva iskulause tulevaan arkeen.

Jaa fiilikset? Kauhistuttaa. Tiedän, mikä miua työmaalla odottaa ja siellä on luvassa niin ihania ja kivoja juttuja, uuden opettelua, vanhan muistuttelua ja haasteitakin. Toivon että jo parin päivän päästä tuntuu siltä kuin en olisi poissa ollutkaan. Ellu jatkaa kotona vielä tämän viikon isänsä kanssa, mie olen maanantaina hoitovapaalla ja tiistaina se sitten alkaa. Päivähoito.

Olen vähän kauhuissani. Tiedän, että hyvinhän tämä menee ja jossain kohtaa tämä askel on vain pakko ottaa. Kauhistelen, kuinka pieni Ellu onkaan, mutta moni aloittaa hoidossa vuoden Ellua nuorempana, mieheni ja minut on myös laitettu hoitotädin huomaan ensimmäisen syntymäpäivän korvilla, eikä meistäkään tämän huonompia tullut. Tai noh, on meillä todella huono huumorintaju ja addiktio herkutteluun, mutta se tuskin on hoitajien vika.

Olin tänään hiukan ihmeellisellä en-missään-päivällä, Kelan mielestä taisin olla töissä ja töiden mielestä hoitovapaalla. Vietin tämän päivän yhteiskunnan ulkopuolella  pistäen myyntiin Ellun liian pieniä vaatteita, leikkien duploilla ja ihastellen maailman hellyyttävimpiä liituväreillä taiteiltuja ympyröitä, pilviä ja "ylös!"-nimisiä suoria viivoja ja sitä, että pikkuiseni laskee kolmeen. Oli siis kiva päivä.

Ja välillä salaa hiukan panikoin. Fiilis oli aikalailla tämä:


Iiks. Pitäkää peukut pystyssä. Peukkuja myös kaikille muille, joiden arki alkaa huomenna!

8 kommenttia:

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!