tiistai 27. tammikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria -haaste


Tässä vähän aikaa sitten mietin että en ole vähään aikaan saanut blogihaasteita, mutta nythän niitä tuntuu taas tulevan! Kiitos teille, jotka ystävällisesti olette haastaneet miut Ilahduta bloggaajakaveria -haasteeseen! <3 (Jos joku muu on haastanut miut niin hihkaiskaa, en tässä hullunmyllyssä ihan ehkä muista kaikkea mitä pitäisi...)


 Haasteen idea on yksinkertainen:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!


- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivammalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain  omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevia bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)

 (ohjeet kopsattu Tipulassa blogin sivuilta)

Blogimaailma on  jännä paikka: valtaosaa omista vakiolukijoistani en ole koskaan nähnyt, mutta tämän blogin kautta olen saanut kaksi ihan tosiystävää eri puolelta Suomea ja aika monta tuttua joita ehdottomasti tahtoisin käydä moikkaamassa jos joskus päätyisin heidän kotikulmilleen ilman valtavaa matkanjatkohoppua. Olen saanut seuraamistani blogeista ideoita, vinkkejä, pohdittavaa, iloa ja vertaistukea - tämä on hieno harrastus, jota miulla on takana parista eri blogista jo lähes kymmenen vuotta. En varmaan osaisi koskaan ihan kokonaan lopettaa.


Haluaisin ilahduttaa seuraavia blogituttujani...


Ilahdutus tulee teille postitse jos tähän haasteeseen lähdette - Karkkiksen ja Tepazun osoitteet miulla onkin, mutta jos lähdet Iina mukaan, niin tökkäätkö miulle osoitteesi sähköpostiini minnam((a))hotmail.com :)Ps. Emilia arpoo kauniissa Dream in Color -blogissa ihanan palkinnon blogin kaksivuotissynttäreiden kunniaksi! Käykääs osallistumassa, mutta antakaa miun kuitenkin voittaa! ;) 


9 kommenttia:

 1. Jee! Kiva kun teit postauksen niin pääsen ilahduttamaan sinua.
  Laitan sinulle sähköpostia osoitetietoja varten, jotta saan ilahdutuksen matkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tullut kyllä perille, yritätkö uudestaan? :)

   Poista
 2. No joooo! Lähden mukaan, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! :D Yllätystä pukkaa lähitulevaisuudessa!

   Poista
 3. Oih, ihanaa! <3 Uottelen, mitä se posti oikein tuo :) Lähden kyllä tähän mukaan, kunhan nämä työkiireet helpottavat. Ei oikein nää ykkösvapaat joka viikko paljoa helpota tätä arjen menoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun kerkiät, miullakin meni tovi että kerkesin tämän kimppuun. :)

   Poista
 4. Kiitos haasteesta! Itseasiassa minut on tähän ehditty jo kertaalleen haastaa, mutten ole vielä ehtinyt miettiä, miten ilahduttaisin. Jossain vaiheessa aion kyllä tämän toteuttaa!

  Jään onnolla odottelemaan, miten aiot minua ilahduttaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan joskus kerkeät niin täältä tulee jokin pieni piristys! :)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!