maanantai 19. tammikuuta 2015

Värihaaste, osa 1: vaaleanpunainen

Sain Papatiti-blogista blogini nimeen hienosti sopivan haasteen: värihaasteen! Haasteessa on esiteltävä kuvin viisi kotoaan löytyvää väriä ja haastettava joka päivä yksi bloggaaja mukaan.

Ei varmaankaan tule yllätyksenä, että meidän kodissamme on aika paljon harmaata, valkoista ja mustaa? Monien värien sijaan pidän sisustuksessa enemmän väripilkkujen vaihtelusta ja erityylisten ja eri materiaalia olevien sisustusjuttujen yhdistelystä kuin väri-ilotuksesta. Värit ovat ihania ja rakastan niitä kaikkien muiden kodeissa, mutta itse kaipaan kai sitten rauhallisen väristä asuinympäristöä.

Mutta löytyy meiltä värejäkin! Ensimmäiseksi päätin kuvata kaikkea vaaleanpunaista mitä kodissamme eteen sattui. Pääsiäiskoristeet ovat meillä vaaleanpunaisia, mutta Ellun myötä olen alkanut lämmetä erityisesti vanhalle roosalle ja hyvin vaalealle vaaleanpunaiselle. 


Tähän kollaasiin tulikin vain Ellun huoneesta löytyviä juttuja. Vaaleanpunaista voisin kyllä  huolia kotiin nykyistä enemmän, se sopisi kauniisti valkoiseen ja harmaaseen eikä perheemme kaksilahkeinen varmaan pienestä vaaleanpunalisästä pahastuisi. Esimerkiksi vaaleanpunainen Moccamaster olisi niiiin hieno!


Ja sitten viisi haastettavaa blogia, kaikki sievästi kerralla. ;) Toivottavasti lähdette tähän mukaan, vaikka tämä talvinen "valo" tuokin lisähaastetta tämän toteuttamiseen.

Haastan seuraavat blogit:

11 kommenttia:

 1. Voi apuvaaaa!! :D Mitähän värejä miä olevinaan meiltä löyvän.. Esittelen sitten lankakeriäni, jollei muuta väriä ole ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, olin varma että siulta löytyy niitä värejä, ainakin langoista! ;)

   Poista
 2. Kivoja juttuja olet löytänyt!
  Oooo vaaleanpunainen moccamasteri, se olisi hieno! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi! Olen yrittänyt kuulostela josko meidän nykyinen moccamaster (punainen) alkaisi olla tiensä päässä, mutta ei tosiaan, se posottaa vielä varmaan ainakin kymmenen vuotta. :D Vähän harmi!

   Poista
 3. Hihi, hauska idea!:) Mutta saas nähdä löytyykö meiltä noin monta väriä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkaa lelukoppaan, sieltä varmasti ainakin löytyy! ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tää vaaleanpunainen alkaa ilmeisesti pikkuhiljaa iskeä miuhun!

   Poista
 5. Vaalea roosa ja haalea vpunainen ovat hiipineet suosikkiväreihini ihan huomaamatta Ainon syntymän jälkeen, aiemmin en välittänyt lainkaan, vaan toista on nyt! ;) Suloisia juttuja, tuo puulaatikko ja tyllihame varsinkin ♥

  Ja hei kiitos haasteesta, huippua, tartun tähän ehdottomasti!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaalea roosa sun muut ovat mieleen, niin suositan lämpimästi kurkkaamaan Pomp de Luxin lastenvaatteita jos eivät ole aiemmin tuttuja. ;)

   Jes, kiva että tartut tähän!

   Poista
 6. Kiitos haasteesta! Mulla onkin muutama muukin haaste odottamassa toteutusta, mutta varmasti tartun tähänkin vielä :)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!