keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Värihaaste, osa 3: Harmaa

En kai voinut jättää kotimme harmaita juttuja esittelemättä? ;)


Harmaat jutut ilmestyivät kotimme sisustukseen vähän vahingossa. Teimme pientä pintaremonttia kun muutimme tähän asuntoon ja sen yhteydessä tapetoimme olohuoneen seinät. Köyhänä vastavalmistut+opiskelija -pariskuntana pengoimme tapettien tarjouskoria ja löysimmekin riittävän monta rullaa kaunista vaaleanharmaata tapettia. Siitä se sitten lähti, sisustuksen ruskea aika päättyi ja raikkaampi harmaa tuli tilalle.

Pidän harmaasta, koska, noh, harmaa nyt sopii hyvin kaikkiin muihin väreihin. Se on raikas ja rauhoittava, ja jotenkin myös turvallinen ja lohduttava jos niin voi väristä ajatella.
Kun kuukauden päästä (KUUKAUDEN!) muistelen tätä kotia, muistan varmaankin harmaan. Sitä oli olohuoneen ja Ellun huoneen seinissä, portaikon tapettikollaasissa, työtasoissa, sisustusesineissä, jopa kotitalomme ulkoseinissä. Uuteenkin kotiin tulee joitain harmaita juttuja, mutta ehkä hiukan yllättäen ei niin paljon kuin tänne.

Jossain kohtaa tuntui että tuunasin ja maalasin kaiken harmaaksi: maalailin hyllyjä, rasioita ja kehyksiä, päällystin tuoleja ja virkkasin koreja. Ellun myötä vaaleanpunaisetkin jutut hiipivät meille, mutta olen kyllä ollut aikamoinen harmaan maalin suurkuluttaja.


Vaatteissa en oikein käytä harmaata, se ei oikein sovi miulle. Yksi harmaa takki miulla on, ja college-housut, mutta siinäpä se! Ellulle olen ostanut pari harmaata mekkoa ja neuletakkia, mutta muutoin vaatekaappiemme sisäpuoli ei ole kovin harmaa. Jännä, miten pidän kodissa ja sisustuksessa melkoisen eri väreistä kuin pukeutumisessa, jotkut kun haluavat sitä lempiväriään joka paikkaan.

Värihaasteen aiemmat osat: keltainen ja vaaleanpunainen : ja voi rähmä, kohta miulla ei ole tähän haasteeseen muuta tarjottavaa kuin ruskeansävyisiä pahvilaatikoita!

6 kommenttia:

 1. Mä tykkään kans harmaasta väristä sisustuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ettei harmaa ole kaikista muistakaan ihan blaah. :)

   Poista
 2. Mä jo mietinkin, että milloin siihen harmaaseen päästään ;) Kylläpä se teidän muutto on jo lähellä! Jännää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ajatellut sitä loppuhuipennukseksi, mutta olen kohta pakannut kaikki muut värit pois meiltä. :D

   Poista
 3. Jos sinä olet joskus ihaillut minun värien käyttöä, niin minä taas ihailen sitä, miten osaat yhdistää neutraalit erisävyiset harmaat toisiinsa ja muihin väreihin. Ei harmaa oikeastaan ole taisaisen tylsä, kuten voisi kuvitella. Näissäkin kuvissa sävyjä on vaikka millä mitalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, harmaassahan on sävyjä vaikka kuinka paljon! Voisin kyllä silti tulla siulle värinkäyttöoppiin, olisi aika ihana asua kauniin värikkäässä kodissa!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!