torstai 12. maaliskuuta 2015

Kissakutsut

Perheemme pienin täyttää kohta kaksi vuotta. Siinä missä ensimmäinen syntymäpäivä oli valtava merkkipaalu jota odotin ilolla ja surulla tippa linssissä, on tämä toinen vähän "oho, eikös se ole ollut jo" -päivä.


Älkää käsittäkö väärin, odotamme innolla juhlia ja sitä, että Ellu saa kaikki tärkeät ihmisensä meille kylään. Juhlien järjestely on myös miusta aivan ihanaa. Ellu on juhlapäivänä ansainnut ja on aika maagista, että hän täyttää jo kaksi, mutta hiukan on olo että hei, montas vuotta vanha sie nyt oletkaan. Ehkä se johtuu tästä viimeisen kahden kuukauden häsellyksestä: meille tapahtui valtavan isoja asioita (työ, päiväkoti, muutto), mutta kaikki sujuu niin hyvin että aikaa tuntuu kuluneen paljon enemmän.Olin kerrankin fiksu ja aloitin synttäreiden valmistelun jo ennen muuttoa. Tilasin koristeet (ilmapalloja, Ellu rakastaa niitä) ja sokerimassat kakkua varten ja askartelin kutsut valmiiksi odottamaan. Ensi vuonna askartelemme varmasti Ellun kanssa yhdessä, mutta tänä vuonna kutsut vielä syntyivät tytön ollessa jo höyhensaarilla. Kissoja, tietenkin, ja samoja värejä kuin kakussa ja koristeissa tulee olemaan.

Jonkinlainen lista tarjoiluista pitää vielä kehittää. Meille tulee vieraita aika pitkästäkin matkaa joten pöydässä on oltava ruokaisampaakin syötävää, ja vastaavasti iltapäivällä tulee kaverilapsiperheitä ja pöydässä on silloin hyvä olla taaperoille maistuvaa, ehkä ei niin sokeripitoista, syötävää.


Ihanaa, että muutto on suht ohi ja saa alkaa keskittyä niihin elämän tärkeimpiin asioihin: juhliin ja herkkuihin. ;)

14 kommenttia:

 1. Söpöt kortit ja kiva teema juhlille! Juhlat ja herkut on aika parasta kyllä, ihana että muuttonne on jo siellä voitomman puolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista!!

   Muutto on tosiaan suht ohi, mutta ei että tässä tönössä riittää vielä kaikenlaista hommaa, kamalaa! :P

   Poista
 2. Nopeasti on mennyt vuosi. Samaa mietin minäkin, kun eka hää vuosipäivä lähestyy. =)

  Ihania kutsukortteja ja harmaita kissoja tietenkin sut tuntien. ;) Karjalanpiirakoita pöytään ny ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajelimme vähän aikaa sitten teidän vihkikirkon ohi ja olitte mielessä! Se on kyllä kaunis kirkko.

   Harmaa on hyvä väri kissalle, valkoinen olisi ollut liian Hello Kitty. ;)

   Poista
  2. Joutsenon kirkko on kaunis minustakin. Pienestä pitäen sitä aina ihastellut. :)

   Poista
 3. Suloiset kortit! Nopeasti nuo vuodet vain kuluu. Täällä jo kovasti ihmettelen, kuinka esikoinen täyttää jo kesällä 9 vuotta. Miten minulla voi olla jo niin iso lapsi!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsena sitä aina pudisteli päätään kun aikuiset huokailivat vuosien kuluvan niin nopsaan. Missähän kohtaa sitä itse humpsahti samaan porukkaan?

   Poista
 4. No on kyllä aivan käsittämättömän suloiset kortit! Hih, postausta kissajuhlista odotellessa.

  Ensimmäinen vuosi varmaan tuntuu kestävän kaikista pisimpään, hyvässä ja ehkä pahassakin, ja sitten aika vaan siitä nopeutuu. Ehkä se johtuu osittain siitä, että alle vuoden ikäisestä puhutaan aina kuukausissa, mutta ehkä siinä puolentoista vuoden jälkeen aletaankin puhua, että kohta täyttää kaksi tai kolme tai mitä sitten täyttääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppaan siua sitten pian noilla omilla sanoillasi. :D Eka vuosi on kyllä ihana ja ainutlaatuinen, avuttomasta pienestä vauvasta kasvaa ihan oikea kommunikoiva ja tahtova lapsi joka tahtoo oppia olemaan tässä maailmassa eikä vain pötkötellä jonkun toisen turvassa. Ihania vuosia molemmat!

   Poista
 5. Täältä tullaan juhliin sitten kaksin kappalein. Haluaisin nähdä, että joku tuo Ellulle lahjaksi oikean kissan.. :3 T: Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ihanaa, tervetuloa! :)

   Jarkko mutisi jotain rapujuhlista jos tänne ilmestyisi oikea kissa... Miusta tuntuu, että pehmokatit saavat riittää Ellulle toistaiseksi. :D

   Poista
 6. Voi miten ihanat kutsut, nätit :)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!