torstai 23. huhtikuuta 2015

Aurinkoisena


Aurinko on hellinyt meitä lomalaisia useampana päivänä. Itse suht herkkäsilmäisenä laitan aurinkolasit silmille melkein aina kun lähden ulos ja samaa yritän noudattaa Ellunkin kanssa. Kaksi edellistä kesää Ellulla on ollut Babybanzin retrotyyliset aurinkolasit joihin olemme olleet hyvin tyytyväisiä, mutta täksi kesäksi haluttiin hankkia toisetkin: nauha niskan takana on Babybanzeissa kätevä, mutta sangalliset aurinkolasit houkuttivat koska Ellu saisi ne paremmin itse päähän ja pois. Tykkään myös jättää aurinkolasit kerralla koko viikoksi päiväkodille, sitten ne ainakin ovat siellä kun aurinko sattuu pilkahtamaan - on siis kiva, että kotoa löytyy toinen pari.

Meillä on nyt kuukauden verran ollut käytössä Babiatorsin aurinkolasit (malli/koko classic 0-3 -vuotiaalle) ja oi kun ollaankin tykätty! Ei paina mistään, pysyvät hyvin päässä leikeissäkin ja vaikuttavat niin sangoiltaan kuin linssien pinnastakin hyvin kestäviltä. Ellulla ei ole koskaan ollut mitään minkäänlaisia aurinkolaseja vastaan, mutta nämä hän pyytää aina uloslähtiessä päähänsä. Hyvähyvä!


Täällä kevätloma alkaa olla jo puolivälissä. On kyllä ollut ihanaa, mutta jos samanlainen touhu jatkuu loppuloman, on kyllä hauskaa päästä myös töihin lepäämään. :D

Mukavaa torstaita!

8 kommenttia:

 1. Nuo on parhaat :) adele
  Yllättäen valitse pinkit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Adelen valinta ei kyllä yllätä. :D

   Poista
 2. Hienot arskat! :)

  Meillä on Sennillä babybanzit ja ollaan tykätty. Ne tyttö saa tarvittaessa itse näppärästi otsalle ja takaisin silmille.
  Jotkin tuollaiset niskanauhattomatkin voisi olla ihan kivat, ehkä sitten seuraavaksi kesäksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin Ellu oppi käyttämään alkukeväästä tuota niskanauhaa hyväkseen. :) Sangalliset ovat kyllä hatun kanssa olleet näppärämmät, joten puolensa kummillakin!

   Poista
 3. Meillä on juurikin babybanzin retrot, mutta niitä Lilian ei oo oikein suostunut pitämään. Mieluiten laittaa päähänsä Lindexin pinkit timanteilla varestetut hienostelu lasit, vaikkakin ne ei oikein pysy päässä :D

  VastaaPoista
 4. Meidän neiti rakastaa noita Babiatorsin laseja, ne pitäisi saada pitää päässä sisälläkin :D

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!