tiistai 28. huhtikuuta 2015

Leikkimökin sisustussuunnitelmia


Tämän loman projekti on selkeästi ollut leikkimökki. Tällä hetkellä mökki on sisäpuolelta maalattu ja niiltä osin valmis, huonekaluja uupuu vielä (kukahan niitä joutaisi naputtelemaan kasaan) ja kaikki sisustustavarat. Ulkopuolelta puuttuu ulkoseinien, kaiteiden ja nurkkalautojen maalaus, hommaa hidastaa se että kaikki on tietysti suoja-aineen jälkeen maalattava kahteen kertaan. Harvinaisen raastavaa touhua tällaiselle Kaikki heti valmiiksi -hätähousulle!

Minttu veikkaili kommenttiboksissa aiemmin, että leikkimökistä (tai mökkeröstä, kuten me miehen kanssa olemme siihen viitanneet) tulee varmasti totuttuun tapaan harmaa-vaaleanpuna-valkoinen. Ei kyllä yhtään huono vaihtoehto, sellainen romanttinen linja olisi ollut aika ihana. ;) Päätin kuitenkin ottaa tähän hommaan vähän iloisemmanvärisen linjan. Punainen valkoisilla sydämillä tai palloilla on aina voimakkaasti vedonnut miuhun, ja kun tilaisuus nyt tarjoutui, niin sitähän tulee sitten leikkimökkiin!


Mökkerön seinät ovat sisältä kuultavan valkoiset ja lattia kuultava musta (kuten terassiosakin), joten niiltä osin mökki on helppo myöhemmin muuttaa ties miksi prinsessan kesämökiksi tai vaikka autokorjaamoksi jos niikseen tulee. Nyt kuitenkin niin kauan kuin Ellulla ei ole esittää erityisiä toiveita, aion täyttää mökin punavalkoisella ja kaikenlaisilla ihanilla kirpparilöydöillä. Huonekalut tuunataan tai nakutellaan kasaan itse. Tuo punavalkoinen kangas tavaroiden alla oikealla on dc-fixiä (paksua kontaktimuovia) Etolasta, aivan loistotavaraa tuunaukseen!


Näitä kuvia ottaessa en vielä tiennyt, millaisia nuo Clas Ohlsonin maalit ovat. Värit olivat toki ihanat, mutta olen nyt maalaillut tuolla punaisella paria puista huonekalua ja voi luoja, en suosittele tuota tököttiä. Maali on epätasaista ja lirua sekoituksesta huolimatta, eikä tee kahdellakaan kerroksella edes suht peittävää tai tasaista lopputulosta. Joutunen ostamaan spaymaalin saadakseni lopputuloksen paremmaksi , harmillista. Käytän maalit varmaan jossain askareluissa koska huonekalujen maalaamiseen tuo huonekalumaali ei kyllä sopinut.

Ohlsonilta löytyi kyllä jotain hyvää ja toimivaakin, erinomaisia maalipensseleitä ja tuo ylemmässä kuvassa näkyvä punainen, valkopilkullinen kahviastiasto. Passaa täydellisesti tähän leikkimökkiin. ;)

8 kommenttia:

 1. CO:lla on kyl aika usein kaikkea ihanaa leipomispuolella. Miä ostin sieltä taannoin muotit sokerimassalle, ja vähä petyin, koska ei ne toimineetkaan ihan niin kuin olin ajatellut. Mut kyl ne sit hätävarana meni oikein mainiosti. Tigersistä varmaan kans löytyy jotain kivaa härpäkettä leikkimökkiin :) Ja ai niin, onhan Kouvolassa kans Tiimarikin ;) Miä ihan ihmettelin, et näenkö miä oikein! Siellä se keskustassa on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leivontamuotit tuntuu aina olevan vähän riski, ostaa mistä vain. Tosin nyt kun olen kiinnostunut betonijutuista, niin kaikenhan voi hyödyntää sitten muotteina niissä askarteluissa! ;)

   Tigerssissakin on käyty, ja sieltä tarttui mukaan pitsiteippiä. :D Ai Kouvolassa on Tiimari! Pitääkin piipahtaa joskus. :)

   Poista
 2. Ihania pirteitä värejä. Onnea sisustusprojektiin.

  Vakkari

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa hauskalta puuhastelulta! Ihanan perinteikkäät värit. Noista sävyistä ja kuvioista tulee jotenkin niin oma lapsuus mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin innoissani että pääsen nyt johonkin tunkemaan värejä ja erilaisia kuvioita, kotona sisällä kun en varmaan jaksaisi niitä pitkään katsella. :D

   Poista
 4. Oi oi, innolla odotan että mökkeröinen valmistuu ja toivottavasti esittelet sen meillekin. :)
  Värimaailma kuulostaa ihanalta ja ajattomalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esittelen kyllä, mutta olen tässä niin pahuksen pikkutarkka että haluan mökin valmiiksi ennen kuin sitä kehtaa esitellä. :D Ehkä sitten syksyllä? ;)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!