perjantai 24. huhtikuuta 2015

Vauhdikasta yöelämää

Täällä mummilassa olemme nukkuneet Ellun kanssa poikkeuksellisesti samassa huoneessa. Ja täällä ollessani muistan, miksi silloin puolitoista vuotta sitten (!! onko siitä niin kauan??) alunperin muutimme eri huoneisiin.

Ellun isä nukkuu vaikka pommit räjähtelisivät vieressä. Mie olen lapsena nukkunut kyntötraktorin kyydissä, mutta nykyään herään jokaiseen ynähdykseen ja rapsahdukseen. Pahaksi onneksi Ellu on tullut miuhun ja kaksi herkemmin nukkuvaa on todella huonoja nukkumaan yhdessä: toinen kääntyy, toinen ynähtää, toinen huokaisee, toinen heilahtaa, toinen kääntyy taas, toinenkin kääntyy, ja lyö jalkansa sängynlaitaan, ja havahtuu... Onneksi olemme aika hyviä nukahtamaan myös uudestaan.

Olen tässä todennut, että tyttäreni on edelleen kovin eläväinen nukkuja. Hän kääntyilee, huokailee ja pomppii, ja kaiken huipuksi hän on alkanut puhua unissaan. Välillä jutut ovat suht järkeviä ("ei Ellu herää vielä"), välillä eivät ("hyppää pois, hyppää pois"). Oman pätkittäisen yöni piristi kuitenkin Ellun toteamus noin kolmelta aamulla: "Hyvää yötä "Ellu". Äiti rakastaa minua." ♡

Tästä hellyydestä huolimatta taidan nukkua ensi yön sohvalla. ;)

6 kommenttia:

 1. Muistan kun tulin opiskelukaupungistan kotiin ja kotona pikkuveli 4 vuotta haluasi nukkua vieressäni...ei nukkunut seuraavan yönä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Miulla on kuusi vuotta nuorempi sisko, joka joskus on nukkunut miun vieressä ukkosöinä jne. Ei herrajesta se tyttö potki! Taitaa olla sukuvika..

   Poista
 2. Voi miten liikuttava Ellu! ♡

  Minusta on tullut äitiyden myötä herkästi heräävä. Herään kaikkiin pieniinkin äänin, siksi onkin kiva että Sennillä on nyt oma huone (hänkin puhuu unissaan ja pyörii ja hyörii)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon aina ollut herkkäuninen, mutta raskaus ja Ellu pilasivat miut lopullisesti. :D

   Poista
 3. Ihana Ellu<3 Voi että<3
  Mä kyllä herään nytkin tosi herkästi kaikkiin Kukkiksen inahduksiin, vaikka nukutaan eri huoneissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin huoneet ovat nykyään eri päissä taloa (tai no, olohuoneen ja eteisen eri puolilla), mutta kuulen silti IHAN KAIKEN mitä Ellu yöllä tekee. :D Mies ei kuule mitään. MITÄÄN.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!