keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Ekat vaatekutsut

Meillä oli tänään ensimmäiset vaatekutsut koskaan! Muutama kaverini oli ilmaissut kiinnostuksensa miun useasti käyttämiä Noshin vaatteita kohtaan, joten pienet Nosh -kutsut olivat oiva tekosyy kutsua liuta naisia meille kylään: kaikki eivät vielä olleetkaan käyneet meidän uudessa kodissa.


Ensin olin ajatellut lähettää miehen ja Ellun pois jaloista laatuaikaa viettämään, mutta kun vieraiden mukana tuli muitakin lapsia, jäivät Ellu ja isänsä kotiin leikkimään. Mieheni leikitti sitten sujuvasti koko katraan ja äidit saivat edes hetken vilkaista vaatteita rauhassa, aika luksusta! ;)

Olen hehkuttanut Noshia monta kertaa aiemmin, mutta en siis tosiaankaan saa tästä minkäänlaista korvausta. Olen ollut äärettömän tyytyväinen vaatteiden laatuun ja käytettävyyteen. Noshin naistenvaatteet kahdelta aiemmalta kaudelta ovat miun vakivaatteita töissä ja ne ovat yhä edelleen, pidosta ja runsaasta pesusta huolimatta, uskomattoman hyvässä kunnossa. Värit ovat kirkkaat, polvet ja pylly eivät housuissa pussita eikä pesuhaitua ole tullut. Lastenvaatteet ovat joutuneet vielä suuremmalle koetukselle, mutta mielestäni viime vuoden kevätmallistosta eteenpäin niidenkin hinta-laatusuhde on ollut erittäin hyvä. 

Aikamoisen musta-valko-harmaa-ruskea -pitoinen mallisto sopi aikamoisen kivasti meidän kodin sisutukseen. ;) Olisin huolinut itselleni melkein jokaisen vaatekappaleen mallistosta, mutta onneksi muutamasta vaatteesta oli jo koko loppu, ja miulla edes jonkinlainen budjetti mielessä. Tilailin pari paitaa itselleni ja pari myös Ellulle: oli kiva päästä sovittelemaan, hiplailemaan ja kyselemään kavereiden mielipiteitä. 

Kutsujen järjestäminenkin oli helpompaa kuin ajattelin. Unohdin suosiolla kaikki vaikeatekoiset leivonnaiset ja päätin tehdä salmiakkijuustokakun ja valkosuklaapopcorneja: molemmat valmistuivat helposti edellisenä iltana ja muut tarjottavat (tuulihatut, piparit, karkit, viinirypäleet ja maissinaksut) tulivat sujuvasti kaupasta. Imurointi, pari kynttilää, pätkä tapettia pöytäliinaksi ja tadaa! 

 

Vieraat olivat ihania, esittelijä oli taas kerran iloisen pirteä, vaatteet olivat kivoja ja meille talon asukkaille jäi vielä palat kakkua jääkaappiin - onnistuneet pippalot siis! Nyt vain kivaa ja värikästä pakettia odotellessa. 

Ai niin, ekojen vaatekutsujen lisäksi tämä päivä oli muutenkin merkityksellinen. Ellu sai ensimmäisen kerran kukkia pojalta:
10 kommenttia:

 1. Nosh saa kannatusta myös tältä äipältä! :)

  Olisi kiva jos esittelisit mitä vaatteita tilasit, kunhan ne kotiutuvat teille.

  Vautsi mikä kattaus ja tarjottavat, tosi nätti ja herkullisen näköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan kun saan pakettini, että saisiko niistä blogimateriaalia! :)

   Poista
 2. Ihanan näköisiä tarjottavia ja hauska idea kirjoittaa niiden nimet tuohon tapettiin. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo loppu oli ihana, kukkia pojalta <3 Siitä se lähtee ja kohta Ellulla on kosijoita jo oven takana ;) Miä aloitin sen touhun hieman myöhemmällä iällä, mut nykyaikana lapset alottaa jo ajoissa! ;) No ei vaan.. Ihanatahan tuo oikeesti on <3 Ja ihanat kutsut! Kunhan meilläki on tuota pikkuväkeä, niin kutsu miut kans teille Nosh-kutsuille joskus (missä päin mualimaa ikinä olenkaan)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on toistaiseksi tämä yksi sulhaskandidaatti, mitä nyt naapurin poika välillä kutsuu Ellua hiekkalaatikolleen. ;)

   Hih, kutsun toki! Voin kutsua jo ennen vauvojakin, koska onhan aika näitä naistenvaatteita. :D

   Poista
 4. Minä myös tykkään liitutaulupöydästä!

  Nosh on minulle uusi tuttavuus. Huomasin, että nyt siellä olisi naisille keltaiset housut, joita olen kuolannut jonkin aikaa. Ehkä pitää siis tutustua Noshiin lähemminkin kuin vain kuvastoja netissä selailemalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housujen laatu on ainakin aiempina kausina ollut miusta todella hyvä, pöksyt joustavat mutta eivät venähdä. :)

   Ne keltaiset housut olivat kyllä kauniin väriset, mutta ehkä eivät miun juttu kuitenkaan. Ruskeita housuja jäin miettimään syksyksi.

   Poista
 5. Vau miten tyylikkäät tarjoilut! Salmiakkijuustokakku on todella näyttävä ja tapettikaitaliina liitukirjoituksineen on sekä hauska että tyylikäs! Minulta jäivät nyt vaatekuvat ihan tarjoilukuvien varjoon, vaikka kurkkasinkin verkkokaupan puolelle.

  Hih, ja söpö Ellu kukkineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista Karkkis! Olin itsekin tyytyväinen juustokakkuun, niistä on välillä vähän hankala saada kivan näköisiä.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!