maanantai 22. kesäkuuta 2015

Tj 3

Ja pahimpia on aaaaaaaaaamut, joiden päättymistä ei näy, laulaa Maija Vilkkumaa.
Paitsi että nyt näkyy - miehen ja Ellun loma alkaa torstaina. Omaa lomaani saan odotella vielä tovin, mutta miun elämää helpottaa mielettömästi, että seuraavan kerran rahtaamme Ellun päiväkotiin vasta koulujen alkaessa.
Ellun päiväkoti on työmatkojemme varrella ja yleensä likka lähtee päiväkotiin mielekkään, mutta on ihanaa, että hän saa lomalla nukkua niin kauan kuin nukuttaa ja puuhailla asioita omassa rytmissään. Miusta on myös aika ihanaa, että päävastuu perheemme ruoka- ja pyykkihuollosta jää miehelle - näin ne roolit vaihtuvat! ;)
On mielenkiintoista nähdä ja kuulla, mitä Ellu ha isänsä kolmen viikon kahdenkeskisellä lomallaan puuhailevat. Iltapäivisin ja viikonloppuisin meillä on tietysti koko perheen ohjelmaa, mutta aikaa jää silti vaikka mille. Perheemme lomalaiset tekevät varmasti ihan eri juttuja kuin mitä itse Ellun kanssa puuhaisin - jään odottelemaan jännityksellä!

5 kommenttia:

 1. Oiij kivaa lomaa Ellulle ja miehelles! Varmasti jännää, kun nuin pitkä aika kaksistaan :) Meilläkin Kimmo lomailee pari viikkoa heinäkuussa, joten mielenkiintoista nähdä miten niitten päivät menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tulee kyllä mielenkiintoista. :D Yritän parhaani mukaan olla organisoimatta noille ohjelmaa, mutta en taida onnistua.

   Poista
 2. Ne menee heittää frisbeegolfia. :D Ellu isänsä kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en kyllä hämmästyisi yhtään. :D

   Poista
  2. Haha, en kyllä hämmästyisi yhtään. :D

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!