lauantai 25. heinäkuuta 2015

Kesä 2015 so far

Kaupassa iloinen myyjäpoika toivotteli eilen mukavaa viikonloppua. Että mitä? Mihin nämä päivät menevätkään lomalla... 

Kesä 2015 on kyllä ollut säiltään aika ankea. Noh, onpahan jaksanut pyöräillä, tehdä pihahommia, pelata frisbeegolfia ja muutenkin ulkoilla! Ja onhan se aurinkokin välillä pilkahdellut.

Tein Instagramin kesäkuvista kollaaseja. Monenlaista sitä on tähän mennessäkin ehditty puuhata... :

 

 Ellu sai leikkimökkinsä ja siellä on leikitty aika paljon. On puistoiltu kaikissa lähiseudun leikkipuistoissa, perheenä ja kavereiden kanssa. On juhlittu valmistuneita, ihmetelty etanoita, käyty kotieläinpihalla ja hiekkalinnassa. On tilattu vaatteita alennusmyynneistä ja otettu niillä kantaa. 


Kesällä on ihmetelty sitä, kuinka kivaa parisuhteessa voi vielä melkein kymmenen vuoden jälkeen olla, pihalta löytyviä ötököitä ja akvaarioissa polskivia kaloja. On leikitty muumitalolla, askarreltu ja saatu oma sateenvarjo. On herkuteltu kesän marjoilla ja pyöritty tivolissa ensimmäisä kertaa. 


Kesällä on vanhettu, nähty upeita maisemia, reissattu ja otettu rennosti. On shoppailtu ja oltu luovia, kasvatettu vaikka mitä, käyty rannalla ja reissattu taas lisää, Pikku Kakkosen omaa radio-ohjelmaa kiitellen.
 

On nähty sukulaisia ja mökkejä, puljattu huvipuistossa, tunnistettu kasveja ja leikitty intiaaneja. Ollaan kokeiltu mökkielämää ja sisustettu pihaa, juhlittu loman alkamista, leikattu tukka ja vietetty ensimmäiset lomapäivät. 


On herkuteltu mansikoilla ja säilötty niitä, maisteltu itsekasvatettuja kasviksia, käyty kylpylässä ja kuivatettu uimapukuja sekä pakattu uusille reissuille. 

Ihana kesä, säästä huolimatta. 

2 kommenttia:

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!