tiistai 4. elokuuta 2015

Lomapäiväkriisit


Eilisen, ensimmäisen perheemme naisten kahdenkeskisen lomapäivän kriisit:

 • Isi lähti takaisin töihin. Ellun vähän tuohtunut kommentti: "Isi asuu töissä. Isi asuu omassa kotona "kaupungissa". "Ellu" ja äiti asuu omassa kotona." Pitänee muistaa ilmoittaa päiväkotiin, että taaperon mielipiteistä huolimatta, perhetilanteessa ei muutoksia...
 • Isi soitettiin töistä takaisin käymään kotona, koska bongasin Ellun olkapäästä PUNKIN. YÖÖÖÖK! Illalla se ei varmasti ollut siinä. Tuplayök! Toinen vanhempi sitten hämäsi ja toinen (=ehdottomasti isä) irrotti punkin onnistuneesti. Nyt sitten seuraillaan.
 • Ellun päiväkotiryhmän uusin työntekijä on miua kymmenen vuotta nuorempi. Hermunjee. Olen kalkkis!
 • Sain ensi viikon työvuoroni, ja ilmoitin Ellun ensi viikon hoitovuorot. Apua, kesä, mihin menit??
 • Huomasin, että olen anonut osittaisen hoitovapaani jollain ihmeellisellä arvontamentaliteetilla. Jostain syystä olen anonut lyhennetyn työajan alkamaan tiistailta (MITÄH?) ja päättymään viikkoa ennen kuin Ellu täyttää kolme. MITÄH? :D
 • Tajusin, että Ellu tarvitsee uudet saappaat kotiin koska vanhat kotisaappaat lähtevät ensi viikolla päiväkotiin liian pieneksi jääneiden tilalle. Kaikkea muuta meillä onkin jemmassa varmaan vuodeksi eteenpäin paitsi ulkovaatteita... Ellu sai itse valita saappaansa, ja siniset Crocsit olivat "ihanat, aivan sopivat".
 • Saapasreissun jälkeen tajusin kotona, että tossutkin on liian pienet. Mistä ihmeestä löydetään viikossa kivat ja hyvin jalassa pysyvät tossut? Onneksi tänään on taas kaupunkireissupäivä.
 • Taapero tarrasi kaupassa Pieni Merenneito-elokuvaan. "Saako äiti ostaa tämän? Minä haluaisin katsoa minun merenneitoelokuvani..." Olen nykyään kamalan lepsu, ostin, koska toinen argumentoi niin söpösti. <3 Katsomisen kanssa voidaan ehkä vielä vähän odotella. Kriisiydyin lepsuudestani.
 • Illalla kävin ensimmäistä kertaa talomme ullakolla (=yläkertavarausullakko). Voi kriisi mikä työmaa! Apua. Äkkiä luukku kiinni ja takaisin ehkä parin vuoden päästä? 

No mutta. Punkkia lukuunottamatta kaikki olivat kuitenkin aika ihania kriisejä. <3 Tänään luvassa auton määräaikaishuoltokriisi ja varmaan myös taaperon tossunvalintakriisi. 

2 kommenttia:

 1. Hihhii :D Toivotaan, että sopivat tossut löytyy, niin ei tuu isompaa kriisiä tossuista :D Täytyykin taas muistaa itekin sovittaa tossut ja kumpparit ennen päiväkotia. Tuntuu, että nyt kesällä jalka on kasvanut Lilianilla hurjan paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesa lapset kasvattaa taitaa olla ihan paikkansa pitava vanha viisaus. :P

   Tossut loytyi! Huh. Pitanee alkaa tarkastaa niiden sopivuutta tulevaisuudessa hiukan aiemmin. :D

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!