tiistai 18. elokuuta 2015

Silmäys työhuoneeseen

Sain napsaistua muutaman kuvan työhuoneesta, joka toimii tarvittaessa myös vierashuoneena. Tällä hetkellä kumpikaan meistä ei tee edes osaa töistään kotona, toisin kuin muutama vuosi sitten. On kuitenkin kiva, että on huone, jossa voi keskittyä satunnaisiin laskemis- ja paperitöihin tai miehen tapauksessa valloittaa maailmaa näppäimistön ja hiiren avulla.

 Työhuoneemme on talomme kolmesta makuuhuoneesta pienin, noin kymmenenneliöinen. Sinne mahtuu ihan hyvin kaksi isoa työpöytää ja vuodesohva, joka tarvittaessa leviää kahden hengen sängyksi. Alunperin sohva oli tuossa oikeanpuoleisen työpöydän kohdalla, mutta löysi nyt sitten paikkansa tuolta tummalta seinältä.


Tuohon sohvan yläpuolelle haluaisin jossain kohtaa vanhoista ikkunankehyksistä tehdyn taulun, jossa olisi kuvia perheestämme. Muutoin huone on aikalailla juuri sellainen kuin haluankin, pidän kaikista näistä huonekaluista ja myös tästä mustavalkoisuudesta. En varmaan osaisi elää kokonaan mustavalkoisessa kodissa, mutta tätä on oikein kiva omistaa yhden huoneen verran.

Osa tämän huoneen esineistä on nähnyt jo viisi kotia ja on kiva huomata, että pidän niistä edelleen. Muuton yhteydessä tänne ostettiin tuo Ikean vuodesohva, joka on ollut loistoratkaisu, sekä Kodin1:sen alesta tuo puuvillamatto. Työtuolitkin ostettiin uutena Ikeasta - ne ovat olleet paitsi nätit, myös erittäin mukavat istua.

 
Edellisen kodin olohuoneessa ollut lintutaulu löysi täältä paikkansa, samoin miehen RUK:n kurssijuliste. On ollut niin ihanaa löytää täältä uudesta ja toivottavasti hyvin pysyvästä kodista paikat tutuille, rakkaille tavaroille. Miun nurkkani, joka ei tietysti koskaan ole noin siisti. Tässä kirjoitushetkelläkin läppärin vieressä on kasa koruja, kamera sekä julma nippu papereita, jotka pitäisi organisoida johonkin. Hups. Tuohon hyllyn alle ripustelen jossain kohtaa jonkin taulun, kunhan joku todella hyvä idea yllättää.

Kevät ja kesä menivät aika lailla pihalla puuhatessa. Nyt loppukesästä kodin sisäpuolikin on taas kiinnostanut enemmän, ja erityisesti keittiöön pitäisi miettiä hiukan uusia säilytysratkaisuja. Meidän vanhempien makuuhuonekin tuntuu vielä jotenkin keskeneräiseltä, en oikein tiedä, mitä sinne haluaisin. Ehkä ne hyvät ideat löytävät tähän suuntaan aikanaan. Ja, jos eivät löydä, kaikki näyttää paremmalta ja kotoisemmalta kynttilänvalossa. ;) 

8 kommenttia:

 1. Kaunista! Mä haaveilen myös, että joskus tulevaisuudessa meilläkin olisi se yksi ylimääräinen työ+vierashuone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tää oli miehelle tärkeämpää kuin miulle, mutta onhan se kiva, että yövieras saa huoneestaan oven kiinni. :)

   Poista
 2. Tosi nätti työhuone! Näyttää toimivalta ja viihtyisältä. Minäkin haluaisin oman työ/askarteluhuoneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Toivottavasti toiveesi toteutuu pian!

   Poista
 3. Näyttää kyllä niin hyvältä. :) Mäkin haluun meille tommosen huoneen.
  Tuo ikean vuodesohva on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sohva on kyllä ihana! En meinannut löytää mieluista vuodesohvaa mistään, mutta sitten vastaan tuli tuo ja päätös syntyi heti. :)

   Poista
 4. Todella tyylikästä! Minustakin yksi mustavalkoinen huone voisi olla kiva. Ehkäpä juuri työhuone, sinne miehen rummutkin sopisivat hyvin. Ja nuo työtuolit näyttävät hyviltä, pistänpä muistiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolit ovat myös erinomaisen hyvät istua, suosittelen! :)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!