lauantai 15. elokuuta 2015

Sokerihääpäivä

Tasan kuusi vuotta sitten pussailin kirkon portailla ruusunterälehtisateessa vetisteltyäni ensin koko vihkiseremonian ajan. Illan aikana söin ihan liikaa, tanssasin häävalssia (huonosti) ja uin meressä kuun loisteessa. Yöllä heräilin puolen tunnin välein huoneeseemme piilotettuihin herätyskelloihin. Hääpäivämme elokuussa 2009 oli ainoa aurinkoinen päivä kahden viikon aikana, ja vaikka sade hääpäivänä kuulemma tuo onnea, olemme me kyllä olleet varsin onnellisia ainakin tähän asti.

Olemme vaihtaneet hääpäivien nimien mukaisia, pieniä lahjoja vuosien varrella. Tänä vuonna hääpäivämme oli sokerihääpäivä (ihanaa), annoin miehelle vohveliraudan ja mies leipoi miulle maailman parhaita, ällömakeita coocieseja. Kävimme koko perhe ulkona syömässä ja olemme olleet suorastaan siirappisia koko päivän, hääpäivän nimen hengessä. ;)

Kuusi vuotta on mennyt äärettömän nopeasti. Toisaalta, onhan näinä vuosina valmistuttu, saatu töitä, toinen koira ja lapsi, ostettu talo ja vähän matkusteltukin. Ja opittu paljon niin toisistamme kuin tästä maailmasta.

Päässäni on soinut koko päivän meille vihkikirkossa laulettu "Rakkaus on lahja Jumalan" - mitä muuta olisin kuin tyhjä kulkunen, jos rakkautta tuntisi mä en. Mielen saavat herkäksi myös hääkutsumme sanat:

"Sinä vielä jos viivyt mun vierelläin, kun on kaikki jo sanottu kerran - sulle ojentaa tahtoisin elämäin, se on sun yhden elämän verran."  

16 kommenttia:

 1. Onnea sokerihääpäivästä! :)

  VastaaPoista
 2. Yök, kuinka imelää.... ;) Mut hei Onnea! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Onnea :) T: Eeva

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! Hyvä te!

  Me myös vaihdetaan hääpäivämateriaalilahjoja. Hauska keksiä jotain pientä ja kivaa! :)

  VastaaPoista
 5. Voi teitä söppänät, onnea mahdottomasti <3

  VastaaPoista
 6. Onnea tästä päivästä ja myös tuleviin vuosiin!!!!

  Vakkari

  VastaaPoista
 7. Onnea paljon!! Meilläkin tuli saman verran mittariin tässä kuussa :)

  VastaaPoista
 8. Onnea täälläkin! Hih, kaksi ekaa lausetta kuutamouintia lukuunottamatta olisivat voineet olla minun näppikseltäni! Ai niin, ja häät oli viikkoa aikaisemmin. Myös ajatukset menneistä kuudesta vuodesta menevät aika yksiin. Ihana lukea, että olette onnellisia!

  VastaaPoista
 9. Onnea! Joskus on ihanaa heittäytyä oikein siirappiseksi, etenkin jos on noin hyvä syy siihen. :) ♡

  VastaaPoista
 10. Kiiiiiitos kaikille onnitteluista!!! ♡♡♡

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!