torstai 29. lokakuuta 2015

Mistä virtaa syksyyn?


Voi syksy. 

Tykkään syksyn väreistä, mutta kylmä ja märkä eivät ole yhtään miun juttuja. Kellojen kääntö ja pimentyvät illat eivät sovi miulle yhtään, ja aamuisin auton lämpömittaria tuijotellessani ajattelen kauhulla tulevaa talvea ja pakkasia... Miksi ihmeessä asun ylipäätään Suomessa, saati sitten omakotitalossa, kun vihaan lunta ja lumitöitä? 

Aamuisin väsyttää ja iltaisin torkun pikkukakkosen ääressä, ja oma väsymys ärsyttää, koska eihän miulla ole mitään oikeaa syytä olla väsynyt. Töissä jaksan olla pirteänä paikalla, mutta syksy tuo mukanaan kaikkea suunnittelu-, valmistelu- ja uudistustyötä, olen ollut ties kuinka monessa (hyvässä ja tärkeässä) koulutuksessa ja teen töiden lisäksi niitä lisäopintoja. Töissä siis kuluu energiaa ja on varmaan ihan ymmärrettävää olla väsynyt, mutta noh, blogiani pidempään seuranneet tietävät, että mie olen maailman huonoin olemaan itselleni ymmärtäväinen..... Kotihommat kasaantuvat ja miua ärsyttää. 

Toivottavasti viikonlopun sää olisi kaunis ja aurinkoinen, pääsisin pihalle puuhastelemaan ja saisin nukkua vaikka varastoon. Hurjat on haaveet, edes yksi ylimääräinen tunti unta. :D Viime vuosina syksyt ovat olleet miulle vaikeaa aikaa, kai se pitää nytkin vain elää nukkumaanmenoajasta toiseen ja toivoa, että jossain kohtaa sisäinen maailma alkaa sopia paremmin yhteen tuon ulkona olevan maailman kanssa.


Miten te selviätte tästä pimeästä vuodenajasta? Vinkit otetaan vastaan!

7 kommenttia:

 1. Virittelemällä jouluvaloja ja suunnittelemalla joulua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu on kyllä ihan suunnittelematta!

   Ja otin vinkistä vaarin, nyt on pihalle viritetty ensimmäisiä valoja. Ja se kyllä piristi!!

   Poista
 2. Märkyydestä nauttii aina: tietää, että kaivoon tulee vettä! Ei tartte säännöstellä veden käyttöä huhtikuussa, kun pohjavesivarannot täyttyvät tarpeeksi syksyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan tuokin. :D

   Syksy on kyllä, ainakin täällä meillä, ollut aika kuiva, mutta hyi, miten pimeä se on!

   Poista
 3. Minäkin kannatan Mintun ideaa! Joulun odotus on ihanaa! Erityisesti tänä vuonna, kun Liliankin alkaa varmasti odottaa innokkaammin tulevaa aattopäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. sulle on haaste :) http://lovebeyondwordsblog.blogspot.fi/2015/10/kymmenen-kysymysta.html

   Poista
  2. Miekin odotan, että kuinka Ellu nyt suhtautuu jouluun ja millainen tohina täällä on jouluvalmisteluissa ja kalenterin ääressä. :)

   Kiitos haasteesta Maria! <3

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!