maanantai 26. lokakuuta 2015

Terkut Tallinnasta

Olin viime viikonlopun Tallinnassa työkavereitteni kanssa. Kiersimme kauppoja, paransimme maailmaa ja söimme paljon hyvää ruokaa. 


Kiertelimme paljon vaatekauppoja ja etsiskelin itselleni jotain kivaa. Löysinkin yhden hameen, mutta kotimatkalla reppu oli ääriään myöten täynnä tuliaisia miehelle ja Ellulle. Kunnon hyvittelyä äidin poissaolosta... ;)

Hotellimme oli Tallink Express aivan satamassa. Kiva, edullinen, siisti ja rauhallinen hotelli, jossa oli maittava aamupala. Syömässä kävimme vanhassa kaupungissa Peppersackissa, ruoka oli (taas kerran) erittäin hyvää. 

 

Ostoksia teimme Rocca al Maressa ja sataman vieressä Rottermanin alueella. Taksikuski kehui kovasti rempattua ja laajennettua Ulemiste -ostoskeskusta lentokentän vieressä, sinne varmaan seuraavalla reissulla! Itse piipahdin myös Viru-keskuksessa ja , siellä on kattava lastenvaateosasto ja suuri leluosasto, josta sitten löytyikin Ellulle tuliaisiksi robottipuuhakirja, kissakylpytakki ja Sylvanian Families- sarjan sairaahoitajapupu.

Maanantai oli onneksi hoitovapaapäivä, olen saanut purkaa tavaroita ja hellitellä Ellua. "Ohhoh, äiti, näin paljon kaikkea!" Ehkä seuraavalla kerralla osaan olla vähän järkevämpi tuliaisten määrän kanssa..


 Tallinna on kyllä ihana kaupunki, ja varmasti Virosta löytyisi paljon muitakin näkemisen arvoisia paikkoja. Haaveilen perhematkasta pariksi yöksi Tallinnaan, kauppojen lisäksi voisimme käydä kylpylässä ja eläintarhassa, ja sellainen yhden yön pikamatka kahden miehen kanssa voisi myös olla ihana. Sitä vain on kovin hankala järjestää, mutta ehkä sitten, kun Ellu on rippileirillä... ;)


 

4 kommenttia:

 1. Tallinna on kyl kiva kaupunki! Pitäs matkustaa sinne itekkin uudelleen, kerrankin ajan kanssa.
  http://jenicaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, miekin haaveilen vaikka kolmesta yöstä Tallinnassa, että ehtisi paremmin nähdä ja kokea kaikkea!

   Poista
 2. Oiij, mutta ihanaa että oot saanut tuollaista luksus aikaa kavereitten kesken! Ellua ei varmasti yhtään haitannut pikku ero äidistä ainakaan tuliaisten määrän perusteella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellu oli oikein tyytyväisenä isänsä kanssa kotona, ei ollut ollut äitiä ikävä. :D Tosin paluuni jälkeen hän on monesti kertaillut, että missä äiti kävi ja mitä kaikkea toikaan tuliaisiksi. Jospa ensi kerralla osaisin pitäytyä yhdessä paketissa... :D

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!