lauantai 7. marraskuuta 2015

Muki

Kävimme Ellun kanssa moikkaamassa pappaa ja veimme samalla isänpäiväkortin ja pienen lahjan: samalla, kun teetimme sisustustaulun Ellun kuvasta, tilasin papalle Ifolorilta kuvamukin samalla kuvalla. Pappa oli mukista kovin liikuttunut, onhan siinä Ellun lisäksi hänen nikkaroimansa portaat ja kovin tuttu aitan ovi. Ja joriininkukkia: pappa on ottanut useamman sukupolven verran jatkuneen joriinihellimisen tehtäväkseen ja on ansaitusti kovin ylpeä upeasti kukkivista kukkapensaista. 

Olimme hyvin tyytyväisiä Ifolorilta tilattuun kuvatauluun, ja olimme hyvin tyytyväisiä tähän mukiinkin! Toimitus oli todella nopea ja laatu erinomainen, mukin kuva oli terävä ja värit juuri niin kuin Ifolorille lähettämässäni kuvassa. Mukiin olisi voinut valita erikokoisia kuvia ja lisäillä tekstejä sun muuta, mutta meille yksinkertaisuus oli nyt valttia ja aittakuva kiertää mukin ympäri.  Kuvatuotteitahan olisi saatavilla vaikka minkälaisia, mutta kuvataulun lisäksi tämä muki oli ensimmäinen, minkä olen teettänyt. Kieltämättä vähän mietin, että onko tämä ihan huono ja puhkikulunut lahjaidea, mutta ainakin Ellun pappa oli kovin mielissään. Nyt, kun olen tutustunut tähän kuvatuotteiden maailmaan, niin ties mitä tilaankaan seuraavaksi... 

Jouluaskartelut ovat olleet jo hiukan mielessä! Käväisin eilen (osan ajasta Ellun kanssa, se olikin saavutus..) askartelukaupassa ja ostelin (Ellun vahtimisen häkellyttämänä) vähän kaikkea, joista voisi alkaa jouluisia ja talvisia juttuja tekemään. Tiptaptiptap!

2 kommenttia:

  1. Oi,siitä tuli oikein sorja.Terkkuja.

    VastaaPoista
  2. Nätti muki! Minä olen myös tilannut mukeja lasten kuvilla ja antanut lahjaksi ja hyvälaatuisia mekin olemme saaneet (ifolorilta). Tänä vuonna tilasin (smartphotolta) valokuvamagneetteja ja niistäkin tuli oikein nätit ja kuvan laatu oli hyvä. Ifolorilta olen tilannut myös muutamia kertoja kuvakortteja ja olen ollut niihinkin tyytyväinen. :)
    Valokuvalahjat ovat kivoja. :)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!