tiistai 17. marraskuuta 2015

Suklaarasia, maailmanrauha ja pari muuta juttua

Olisipa kivaa, jos sitä osaisi lapsen tavoin uskoa Joulupukkiin ja siihen, että jos vain on tarpeeksi kiltti, pukki varmasti toteuttaa jokaisen lahjalistaan raapustetun toiveen. Suklaarasian ja maailmanrauhan lisäksi listaan tulisi varmasti raapustettua kaikenlaista muutakin.

Pääsin jo työpaikan pikkujouluissa pukin polvelle istumaankin ja vannomaan, että olen ollut tänä(kin) syksynä todella kiltti. Pukki lupasi tuoda miulle toivomani lahjat (ja muistutti, että pikkujouluaikaan saa olla vähän tuhmakin??), mutta Saipan kaulaliinaan sonnustautunut ja hivenen juhlatunnelmalta tuoksahtava pukki ei nyt ehkä ihan muista kaikkia miun toiveita. Maailmanrauhan ja suklaarasian (Aladdin, kiitos!) lisäksi toivoisin joulun punanutulta seuraavaa:

Viisi ensimmäistä kuvaa Finnish Design Shop, muut järjestyksessä Paccas, Spartoo ja Kärkkäinen.


Fermlivingin helmipannunalunen tulisi tarpeeseen ja myöskin Fermlivingin kynttilänjalka olisi ihana muuten vaan, se sopisi kauniisti sohvapöydälle. Muuton Dotseihin voisi ripustella keittiössä vaikka mitä, ja Menun harja+rikkalapio -setti tulisi tarpeesen kun aamupalaleivän murut karkailevat pitkin keittiötä. Artekin jakkaralla olisi hyvä vetää kenkiä jalkaan eteisessä.

Kovin käytännöllisten lahjojen listallani olisivat myös nahkarukkaset, todella lämpimät talvikengät ja joku tyylikäs, mutta selässä hyvä ja tilava, reppu. Pukki voisi myös muistaa miua jollain muhkealla urheiluliikkeen lahjakortilla, tarvitsisin kipeästi päivitystä toppavaatteisiini - toppahousujen polvessa on ollut aikamoinen reikä jo tovin! :D

Lahjakortti kampaajalle olisi myös kiva, samoin hiukan ostosrahaa, jo hiukan etukäteen, Noshin huomenna julkaistavaa naistenmallistoa varten! Muutamassa jo julkaistussa kuvassa vaatteet näyttävät, jälleen kerran, todella kivoilta.

Ja jos oikein alettaisiin toivomaan, niin matkalahjakortti (koko perheelle) olisi kiva. Ja viisinumeroinen summa remonttirahaa tuota yläkertaa varten. 

Mitä te toivoisitte itsellenne joululahjaksi, jos taivas olisi rajana?

6 kommenttia:

 1. Hih mullakin on tälläinen haaveilulista suunnitteilla.
  Mulle kelpaa kaikki lahjakortit, uusi laukku, uusia vaatteita ja kaikkee turhaa materiaalia :D Uutta kotia ajatellen olisi kiva saada vaikka mitä sisustuskrääsää lahjaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuu lahjakortit kelpaisi tännekin!

   Vaikka tärkeintä elämässä ovat toki rauha ja rakkaus, niin kai se on joskus ihan ok unelmoida ihan vain tavarastakin! ;)

   Poista
 2. Jos taivas olisi rajana niin toivoisin ainakin uuden pesukoneen ja kuivausrummun, myös uusia Noshin vaatteita olisi ihana saada itselleen. Ja kunnon lenkkeilykengät olis kyllä tarpeen, sellaiset jotka sopisi juuri minun jaloilleni. :)
  Haaveita on hyvä olla aina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät lenkkarit on kyllä painonsa arvoiset kultaa!

   Poista
 3. Hei oliks teillä yläkerta kanssa?! Miä en ees tajunnu sitä ku teillä käytiin! Voi jummijammi miten sokea ihminen voi olla... Ja jos taivas olis rajana, niin pukki vois tuoda tasaisemman elämäntilanteen ilman ressiä, isomman asunnon ja oishan se kiva, et miehellä ois vakkariduunipaikka... Tällä hetkellä näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on yläkertavaraus, eli meillä on yläkerrassa ikkunat ja asuinhuoneiden vaatima huonekorkeus. Mutta sinne on vain luukku ja alasvedettävät tikkaat, joten ette missanneet mitään. :D

   "Kyllä joulupukki osaa toteuttaa toiveet", kuten lapsena siskojeni kanssa hoettiin. ♡

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!