keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Talvivaatetta taaperolle

Kävin läpi Ellun talvivaatejemmat ja meininkihän on varsin sydämellinen! Viime talvena palvellut Racoonin villapuku lämmittää tänäkin talvena, päähän pääsee talven saapuessa Racoonin sydänmyssy ja haalaritkin ovat kovin hempeitä. Kyllä, haalarit - tummempi Racoon alkutalveen ja kovin vaalea kirppislöytö-Ticket koville pakkasille.
Ihastelin viime talvena parilla tutulla lapsella olleita Sorelin talvinkenkiä ja niiden lämpimyyttä. Merkin kengät pitäisi kyllä ostaa itsellekin, mutta ostin ne nyt alkajaisiksi vain Ellulle. Testailemaan emme ole päässeet, mutta ainakin tuo kyseinen malli on mielettömän lämmin, mutta ei kuitenkaan hiostava, jos villasukat vain muistaa jättää kengän sisästä pois.

Racoonin haalarin malli on Sally Dot, ja se on muutamalla käyttökerrallaan vaikuttanut oikein hyvältä. Ja Ellu, joka ei useinkaan ole kiinnostunut vaatteistaan, rakastaa sitä! Kuvia haalarista olikin aiemmin täällä.  Ticketin haalari on parin vuoden takainen malli, enkä ole selvillä sen nimestä.

 

Rukkasissa luotamme edelleen Reimaan, kaikkein kovimmilla pakkasilla alle voi laittaa ohuenohuet Reiman villaiset aluslapaset, eikä varmasti tule sormille kylmä paukkupakkasillakaan! Yhtä hyviin rukkasiin en ole vielä törmännyt.


Lokakuun muutamina hyvin kylminä päivinä Ellu ehti jo ulkoilemaan päiväkodissa Pomp de Luxin toppatakissa ja Reiman toppahousuissa - eikä se ollut yhtään liikaa. Vaikka pidänkin haalaria ehdottoman parhaana ulkovaatteena Ellulle ainakin vielä parina vuotena, halusin nyt hankkia toppahousut ja takinkin esimerkiksi kirjasto- ja kauppareissuja ja tapahtumia varten, joissa käydään sisällä ja ulkona. Toppahousut ja -takki - yhdistelmä on kyllä ollyt näppärä myös niinä päivinä, kun välikausihaalari ja fleecepuku ei enää riitä, mutta toppahaalari tuntu liioittelulta. (Fleecemyssy Pomp de lux, hiukan kasvunvaralliset mustat toppahousut Luhta, kengät Viking, oikein passelit loppusyksyyn ja alkutalveen)


Automatkoilla ja "kauppatakkina" Ellu on pitänyt nyt loppusyksystä tätä ihanaa villakangastakkia, välillä vaaleanpunaisten, välillä ruskeiden asusteiden kanssa. Takki oli yllä myös näissä syksykuvissa. (Ruskea setti Pomp de lux, samoin vaaleanpunaraitainen pipo, huivi itseommeltu viime vuonna) 

Reiman rukkasten lisäksi Ellulle on yhdet Pomp de Luxin topparukkaset (en suosittele kovin kylmille keleille...) ja päähän vaikka tuon ruskean pipon alle Many Monthsin kypärämyssy. Parit villasukatkin löytyy, ja lapaset kauppatakin kanssa käytettäväksi. Kauppatakin kengät eivät päässeet nyt kuvaa, mutta ne näkyvät kuvissa saman linkin takaa kuin takin sovituskuvatkin.

Saas nähdä, kuinka paljon meillä on käyttöä kahdelle talvihaalarille, mutta onpahan sitten käyttöhaalari jos toinen on pesussa. Ensi vuonna lupaan ja vannon ostavani vain yhden haalarin, vihdoinkin! ;)


Joko teidän lapsilla on talvivaatteet valmiina - tai joillain jopa käytössä?


4 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita, varsinkin tuo villakangastakki. :)
  Meillä on topat valmiina, mutta vielä aika vähän käytössä. Koululainen ja eskarilainen ovat kyllä käyttäneet jo toppatakkeja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi vaihtelevia nämä säät, välillä pitää olla toppaa ja välillä ei tarvitse fleecepukuakaan välikausihaalarin alle... Kristallipallolle olisi aamuisin käyttöä!

   Poista
 2. Oi miten ihana tuo sydänhaalari! Voisin melkein hankkia sen Bonskulle, vaikka hempeä onkin, niin toisaalta reipas, kun osa sydämistä on tummia. Meillä kuitenkin on jo monta (alus)haalaria, joten säästyy poika sydämiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Racoonin "poika"villavaatteissa on tähtiä. Ihan kivoja nekin, mutta jos meillä olisi pikkuinen poika, niin varmaan ilahtuisin enemmän vaikka sinisistä sydämistä kuin tähdistä.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!