sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Yhteispelillä

Kävimme miehen kanssa lenkittämässä koiria kahdestaan kahdesti viikonlopun aikana. Ja kävimme myös syömässä.ja elokuvissa ilman Ellua - kiitos mummin ja siskoni. Oli aika ihanaa vaihtelua.

Kävimme miehen kanssa ajan kanssa kirpputorilla, katsomassa parin kaupan tarjontaa ja syömässä kolme ruokalajia. Kerrankin kävimme myös elokuvissa, edellisestä kerrasta olikin jo kolme vuotta! Kävimme katsomassa Napapiirin sankarit kakkosen, jonka jälkeen mies naureskeli, että en enää koskaan uskalla jättää Ellua hänen hoitoonsa.

Elokuvassa pohdittiin muun muassa sitä, kuinka olisi ollut ihan kiva, jos elämää olisi ollut vielä lapsen saamisen jälkeenkin. Meillä sitä on ollut, niin yhdessä Ellun kanssa, kuin joskus ilmankin: kahdestaan pääsemme varsin harvoin mihinkään, mutta kummallakin meistä on ollut omia pieniä menojamme aina, jos ei muuta, niin yksin lenkillä tai ruokakaupassa käyntiä. Kalenteri on välillä aika hurjan näköinen ja aina on huono omatunto siitä, että jokin elämän osa-alue (yleensä siivoaminen) jää liian vähälle, mutta sitä elämää kuitenkin on duplojen ja muovailuvahan ulkopuolellakin. Yhteispelillä.

Hyvä meidän joukkue. Tytär lähempänä kolmea ja vielä meillä on hauskaa yhdessä. ♡

9 kommenttia:

 1. Ihanaa että pääsitte kahdestaan nauttimaan illasta! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana juttu että pääsitte viettämään aikaa ihan kahdestaan. :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa mahtavalta! Se on vähän niin, että niistä yhteisistä tai omista hetkistä nauttii ihan eri tavalla, kun ne ovat vähän harvinaisempia. Me emme vielä ole olleet missään ihan kahdestaan, mutta toisaalta ehdittiin sitä olla ihan kahdestaan se 6 + 3 vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllähän sitä ehtii, jokainen fiiliksensä mukaan. :)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!