torstai 17. joulukuuta 2015

Joulukuusi 2015Meillä koristeltiin joulukuusi innokkaasti jo itsenäisyyspäivänä. Tekokuusen kanssa ei tarvitse miettiä niin homman järkevyyttä, joten olemme nauttineet kuusesta jo pari viikkoa.


Kuusi löysi paikkansa olohuoneen mustan seinän edestä ja se koristettiin tänä vuonna köyhäinhopeisilla palloilla, erilaisilla kävyillä ja Ellun koristamilla liitutaulupalloilla. Erään koulun joulumyyjäisistä ostimme lisäksi pitsikuviolla koristettuja soodataikinatähtiä ja Stockmannilta ostin pari pakettia valkoisia joulupalloja. Mitään nauhoja emme omista, joten palloja laitettiin sitten senkin edestä: ja se olikin ihan hyvä idea, koska Ellusta oli ihanaa ripustella palloja. ;) Ja hei, kuusenkoristeiden määrässä enemmän ON enemmän!


Teimme Ellun kanssa kuuseemme samanlaisen enkelin, kuin millaisen Ellun kummitäti on askarrellut kultaisella 1990-luvulla. Siitä tuli varsin herttainen joulurauhan vartioija.


Aiempina vuosina meillä on ollut joulukuusen latvassa tähti, mutta kun bongasin tarjoushyllyssä tämän latvakoristeen, oli se pakko ostaa meille mätsäämään joulupalloihin. Mutta mikä se on? Ellu sen keksi, tuijoteltuaan latvaa pitkään: "Äiti, meidän kuusen latvassa on porkkana".

6 kommenttia:

 1. porkkana :D ihana <3
  Kaunis kuusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin miettinyt, miksi tuota latvakoristetta voisi sanoa: porkkana on hyvä. 😁

   Poista
 2. Voii miten kaunis kuusi! :)
  Sinulle löytyy haaste! http://lovebeyondwordsblog.blogspot.fi/2015/12/ystavakirjahaaste.html

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja tyylikäs tämäkin kuusi! Ellu voisi tulla laittamaan meidänkin kuseen pallot, sillä niitä riittää, enkä ole päässyt alkuunkaan! Muut koristeet ovat jo kuusessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi varmasti mieluisa pesti!

   Ensi vuonna saat Bonbonista jo hyvän apulaisen. :)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!