tiistai 19. tammikuuta 2016

Alealeale


Alennusmyyntien tarjoushaukka tässä hei!

Eilen meille kolahti kaksi alepakettia Crocsilta, kahdet kengät miehelle ja peräti neljät miulle, niin talveen kuin kesäänkin. Crocsilla oli pari viikkoa sitten "Osta kolme, maksa kaksi" -tarjous alekengistä. Posteja ei tarvinnut maksaa ja lisäalekoodilla sai vielä hiukan pois, joten kengille ei jäänyt paljoa hintaa. Jesjes.

Lempilastenvaatemerkkini Pomp de Lux aloitti alet jo jouluna ja tilasinkin puoleen hintaan Ellulle ison nipun vaatteita. Itselleni tilasin hiukan perusvaatteita henkkamaukan alesta ja pari pientä sisustusjuttua kotiin. Lindexin alesta kävimme ostamassa alusvaatteita ja Ellulle parit housut.

Aleja tuntuu olevan käynnissä koko ajan, vuodenajasta riippumatta, joten yhtä kertaa lukuunottamatta en ole jaksanut lähteä aleja kiertelemään kaupungille. Viikonloppuisin on kaikkea kiireisempääkin tekemistä, kuten pyykinpesua ja Hoploppia. :D

Oletteko te tehneet paljon aleostoksia?

8 kommenttia:

 1. Hyviä alelöytöjä! Alet on mennyt minulta aivan ohi! :D

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka kivoja. :)
  Mä kyllä selailin noita Crocsin kenkiä, mutta unohdin tehdä sit tilauksen. :D

  VastaaPoista
 3. Joo sitä oltiin heti joulun alla alennusmyyntien kimpussa :D Netin kautta lähti Zalandolle ja HM:lle tilaus. Vähä perusvaatetta töihin, ei siis mitään sen kummempaa. Onneksi satuin tilaamaan muutaman paksumman neuleen, koska miun talvivaatteet on (yllätys, yllätys) porukoilla... Tarkenen näillä pakkasilla!

  VastaaPoista
 4. Oi hyviä löytöjä!

  Minä olen tarkoituksella vältellyt aleja. Ainut ale-ostas on ollut Ticketin takvihaalari Sennille, koska se tuli tarpeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava löytö!

   Mie olen aiempina vuosina tilannut haalarit jemmaan alesta, tänä vuonna ei ollut mitään niin mieleistä niin hyvään hintaan, että olisin tilannut. :/

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!