lauantai 2. tammikuuta 2016

Heihei, vuosi 2015!

Vuosi vaihtui meillä hiukan raketteja kummeksuen - Ellu ei innostunut välkkyvistä ja papattavista raketeista, mutta ei onneksi varsinaisesti pelännytkään. Hänen ensimmäiset sanansa vuonna 2016 kyllä kuuluivat, että "Äiti, ei ole enää yhtään raketteja!" :D

Me vanhemmat nostimme pari lasia kuohujuomaa ja painuimme petiin ajoissa.

Vuosi 2015 oli muutosten vuosi: mie palasin töihin, Ellu aloitti päiväkodissa ja muutimme uuteen kotiin. Kaikissa kolmessa uudessa paikassa olemme viihtyneet hyvin. Ellu kasvoi hiukan alle kaksivuotiaasta taaperosta melkein kolmevuotiaaksi isoksi tytöksi, ja vuoden aikana saimmekin hyvästellä ruokalaput ja vaipat ja toivottaa tervetulleeksi haarukan, potkupyörän ja sukset.

Reissasimme koko perheenä pitkin Suomea ja Visbyssä ja Tukholmassakin, mie pääsin käymään vielä Tallinnassa ja Viipurissakin.

Aloittelimme uusia harrastuksia, mie tein opintoja töiden ohella ja opimme paljon omakotitalossa asumisesta, erityisesti pihatöistä. Ja rakensimme elämämme ensimmäisen leikkimökin.

Vuonna 2016 luvassa on ainakin töitä, terassin rakentamista, toinen visiitti Muumimaailmaan ja pari muutakin kivaa uutta juttua. Tervetuloa, vuosi 2016!

4 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta teille! Tuntuu, että justhan te ostitte sen talon.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa tätä vuotta teidän koko perheelle<3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa uutta vuotta! <3

  Meillä Lilian pelkäsi niin kovin raketteja, että lähettiin kotiin melkeen saman tien. Yöllä onneksi pauke ei häirinnyt ollenkaan, vaan nukkui pitkästä aikaa koko yön :D

  Meilläkin on suunnitteilla muumimaailma reissu ensi vuodelle :)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!