tiistai 5. tammikuuta 2016

Lomajuttuja


Meillä on lomailtu joulunalusviikon alusta, hiukan vuoronperään. Miehen kanssa olemme käyneet kumpikin tekemässä pari työpäivää, mutta Ellu on saanut lomailla ja onhan tämä erilaista arkea työssäkäyvällekin: ei tarvitse kiepata päiväkodin pihan kautta ja kotona odottavat lämmin ruoka - ja takka. 

Vapaapäivät on omistettu ulkoilulle, päiväunille, uuniruuille ja leipomiselle. Vieraitakin on käynyt. Olen lukenut kirjoja ja lehtiä (isäni yrittää ilmeisesti käännyttää meidät maalaisiksi)  ja löllötellyt: tämä blogi ja koko nettimaailma ovat saaneet olla hiukan lomalla. 


Tännekin saatiin vihdoin lunta! Ellun piti päästä testaamaan joululahjasuksiaan heti, kun maahan ilmestyi ohut valkoinen kerros. Hyvin meni, hän vaati heti päästä mäkeenkin.. Nyt lunta on jo enemmän ja kävimme ostamassa Ellulle oman pienen kolan ja isojen tyttöjen pulkan, vauvapulkan sijaan. 

Tupaantuliaislahja kaveriperheelle ja Ellun ja Sanna-nuken samisyökkärit Joulupukilta

Huomenna pitäisi taas pakata kasaan Ellun tavarat, päiväkoti- ja työarki alkaa torstaina. Ihan kiva, Ellulla onkin jo ollut ikävä päiväkotikavereitaan. Mutta ai että, tämä kahden viikon melkein-perheloma teki kyllä hyvää meille kaikille! Toivottavasti tämä kantaa meidät pitkälle kevääseen.

8 kommenttia:

 1. Mukavan kuuloiset kuulumiset :)
  Vähän hassu kysymys, mutta millainen takan suoja teillä on lattiassa? :D lasinen vai metallinen? Tahtoisin tulevaan takkaan lasisen lattiasuojan mutta Aleksi epäili että siihen lyö sitten aina varpaat? Olin ihan kattovani että teillä olis lasinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä on lasinen lattiasuoja. :) Ja se on niin ohut, ettei nouse paljoakaan lattiatasosta, joten siihen ei myöskään lyö varpaita.

   Poista
 2. Ihanaa, nää lomat on kyllä niin ihania! Mulle oli jo luksusta, että sain sen 23pv lomaa, niin oli kokonaista 5 päivää lomaa! + nyt on ollut 2 viikkoo vaan 4 päivää. Sekin jo tuntuu ihan lomalta, kun jää yksi kokonainen päivä olla vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, on se aina kiva, kun on lomapäiviä. :)

   Ja kyllä, joulunaika olisi ollut rennompaa ilman yhtään lomapäivää!

   Poista
 3. Oh mikä reipas hiihtäjä tyttönen! Mukavaa alkavaa arkea teille ja iloa uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 4. voi tota suksikuvaa<3 ihana Ellu!
  Tsemmpiä arkeen, oli kyllä jokseenkin normaalia väsyttävämpi ainakin minulla tää eka työpäivä, mutta ihanan loman voimilla jaksan kyllä ilomielin jäljellä olevat päivät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, ekana työpäivänä tuntui aamulla, että eeeei, ei tästä mitään tule, mutta sitten lomalla levänneestä päästä alkoikin löytyä raikkaita ideoita.

   Siulla käy vähiin ennen kuin loppuu! :)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!