sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Ulkona viimeinkin


Jee, pakkasen laskeminen! Jee, ensimmäinen päivä melkein kahteen viikkoon, kun joku perheenjäsen ei ole sairas!

Viime viikolla Ellun löysi päiväkodissa kiertänyt mahatauti, ja seuraavalla viikolle tytölle nousi kuume kesken päiväkotipäivän. Flunssa piti Ellun ja toisen vanhemman useamman päivän kotona, ja vaikka meillä on miehen kanssa "Aaaargh miulla ois tänään tosi tärkeä palaveri" -neuvottelukäytäntö Ellun sairashoitamisesta ja toimivat vuorottelukäynnöt, niin vähän alkoi olla jo haastavaa... Onneksi viikonloppu oli jo kuumeeton ja maanantaina pääsemme näillä näkymin kaikki palaamaan arkeen.

Meillä molemmilla on töissä tällä hetkellä aikamoisen kiireistä, ja eihän se yksi sairaus niin mitään haitannut, mutta toinen heti perään sai töitä kasaantumaan.


Ja on se ihanaa, kun lunta on tullut! Pääsee pulkkailemaan, ensi viikolla ehkä jopa rakentamaan lumiukkoja, ja hiihtämään ja luistelemaan... Sukset Ellu sai joulupukilta, ja ennen sairastelua kirpputorilta löytyivät sopivan kokoiset luistimetkin. Olin vähän ajatellut, että yksi uusi liikuntamuoto per talvi riittää, mutta Ellu katseli luistimia kovin haaveellisena. "Kuule äiti, ensi jouluna Joulupukki varmaan tuo miulle luistimet.." Pakkohan se oli ostaa luistimet. Ja hankkia kypärä.


 Pulkkalenkin jälkeen teimme koko perhe pihalla lumitöitä mittarin näyttäessä vain muutamia mukavia pakkasasteita. Sisällä odottivat uunissa kypsyneet kaalilaatikko ja lämmin leipä, luksusta!

Vaikka talvipäivät ihan kivoja ovatkin, niin olen kyllä niiiiin paljon enemmän kevät- ja kesäihminen. Lumisten puiden keskelläkin kyselin perheen kesälomatoiveita ja suunnittelin kevään viimeisten lomapäivien käyttöä. Olen kyllä tosi kehno suomalainen. :D

Iloista viikkoa, toivottavasti pysytte terveenä!


2 kommenttia:

  1. Oii nuo on kyllä kurjia tilanteita, kun oma pieni sairastaa. JA plus aina haasteellista neuvotella kumpi on kotona, varsinkin jos pitää sopia monta päivää, että on lapsen kanssa kotona. Onneksi nyt teillä voidaan paremmin! :)

    Vklp oli kyllä ihana sää. Meillä satoi eilen aamupäivästä lunta, mutta se ei estänyt meitä menemästä pulkkamäkeen. No Lilian ei ollut ehkä ihan niin innoissaan, kun naamaan tuiskutti lunta :D

    VastaaPoista
  2. Aargh, vatsatauti! Niiltä toivon Bonskun välttyvän kyllä, vaikka lienee mahdoton toive.

    Onneksi pääsitte ulos! Ellu on niin suloinen hiippahupussaan.

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!