sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Pomp de lux ss16


Lauantaina pääsin kaverin luokse näkemään Pomp de Luxin SS16 -malliston. (Hiiii!)

Tällainen "kotishoppailu" jakaa mielipiteitä, mutta miulle tää sopii. On kiva nähdä kavereita ja pähkäillä kokoja, miettiä yhteensopivia vaatteita ja vaihtaa kuulumisia ihan muuten vain. Ostopakkoa en ole koskaan kokenut eikä se asiaan kuulukaan. 

Tämä pompin mallisto oli aivan erilainen luonnossa kuin kuvastossa. Monessa vaatteessa oli jokin pienikuviollinen kuosi ja ne näyttivät luonnossa ihan erilaisilta, näin oli erityisesti Geiger -mekossa. Kyseinen mekko ei olisi kiinnostanut miua kuvaston perusteella yhtään, mutta mies bongasi sen Ellulle kuvastosta mallin perusteella. Kuvassa ovat värit purple ja mint ja tilasin Ellulle ensinmainitun, varmasti ihana lilojen asusteiden kanssa. 

Geigerin kuoseja

Tilaukseen oli myös jo kotona päässyt raidallinen Kassel -mekko lilavalkoisena. Varmasti kiva päiväkotimekko! Edustaja nimitti tätä Nosh-fanien mekoksi, ja oli ainakin siinä mielessä oikeassa, että mekon materiaalina oli 95% puuvillaa ja 5% elastaania, kuten usein Noshinkin vaatteissa. 


Muita ihania mekkoja oli tarjolla vaikka kuinka, erityisesti Amadora ja Ivy-tyllimekko. Amadorassa mekot olivat mielestäni hiukan vaaleampia kuin kuvastossa. Rose -sävy oli luonnossa paljon kuvaston kuvia kauniimpi, ikään kuin marjapuuromainen. Ivy oli upea, helma oli runsas ja pyöri kauniisti - yritin keksiä edes jotkut juhlat, joihin valkoisen tai mintun ihanuuden olisi voinut Ellulle pukea, mutta kesälle ei ainakaan toistaiseksi ole tyllimekkojuhlia tiedossa. 

Bergamo-mallista löytyi tunikaa, mekkoa, housua ja jumpsuittia. Sävyinä olivat mint (vihreitä kukkia valkoisella pohjalla), lila ja light rose, jonka kuvastosta tuomitsin kamalaksi. Luonnossa juuri se rose oli kuitenkin ihana, pohjaväri oli hyvin vaalea vaaleanpunainen ja kukat sitten hiukan oranssimman sävyistä vaaleanpunaista - tämä sopii varmasti hyvin viime kevään lämpimän sävyisen rosen kanssa. Tilasin Bergamo-tunikan Ellulle rosena. 

Bergamo

Ribbipaidoissa- ja leggareissa rose ja mint olivat hyvin vaaleita ja viileitä. Blue oli hyvin tumma sininen ja taittoi hiukan lilaan. Lilan sävyiset ribit olivat syksyn lilaa hiukan vaaleammat, mutta kuitenkin luonnossa varsin tummat ainakin kevättä ajatellen. 

Edustaja muuten mainitsi, että sukkahousujen toimittaja olisi taas vaihtunut. Pöh, kaksi viime kautta kun sukkikset ovat olleet laadultaan erinomaisia. Tilasin testiin yhden paketin liloja sukkiksia, saas nähdä, kuinka käy. 


Tilaan Ellulle yleensä myös hiussetin, koska olemme pinnien suurkuluttajia.  Valitsin Achen -hiussetistä sävyn rose, mutta edustaja kertoi, että tehtaalla on ollut settien hiuspantojen kanssa laatuongelmia ja niitä ei nyt sitten myydä. Tilatessaan grey/mint tai purple/navy -setin, saa hiuspantojen tilalla liuskan roseja pinnejä. Ja tämähän sopi meille! 

Ellu lienee nyt hiukan päälle 100 cm pitkä ja tilasin hänelle kaksi mekkoa ja tunikan koossa 104 ja sukkahousut koossa 98/104. Monessa mekossa vaikutti olevan, että isompaa kokoa ei kannata ostaa, koska muuten kaula-aukko on liian iso tai olkaimet valuvat. Erityisesti Ivy-tyllimekossa oli näin. 

Poikien rekkiäkin vilkaisin, mieleen jäivät kivat pienet örkkimörkit (avaruusoliot?) monessa vaatteessa  ja kivat vihreät ulkovaatteet. Saas nähdä, kiinnostaako poikien rekki vuoden päästä keväällä paljon nykyistä enemmän! 

Tämän viikonlopun pomppeja saa vain kotikutsuilta, maanantaina aukeaa nettikauppa. ;)

Pahoittelut huonoista kuvista, kännykkäni alkaa todellakin kaivata vaihtoa... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!