tiistai 22. maaliskuuta 2016

Ja hän on....

Aurinkoisena aamuna veimme Ellun päiväkotiin ja kaasutimme keskussairaalalle katsomaan tulevaa pikkuistamme. Ilmassa oli jännitystä.

Odotusaulassa onnittelin miestä viimeisestä raskausultrasta koskaan. Jos tässä kontrolliultriin joudutaan, hän tuskin tulee sinne mukaan, ja meidän perheessämme on näillä näkymin nämä esikoinen ja kuopus. Mies kiitti.

Aika oli myöhässä. Kiroilin (hiljaa) ja naputin lattiaa, mies kielsi molemmat.

Vihdoin meidät päästi sisään hyvin ystävällinen kätilö. Paitaa nostellessani kerroin reippaasti, että jos sukupuoli vilahtaa, me sitten halutaan tietää. Hän lupasi vilkaista asiaa heti ensimmäiseksi ja tekikin niin, ipanakin oli onneksi suotuisalla tuulella niin sukupuolen kuin kaiken muunkin tarkastelemiseen.

Silmät kostuivat molemmilla, onnesta, kun kuulimme, että meille tulee elokuussa näillä näkymin kaikenpuolin terve tytär! ♡
Kiitollinen, siunattu, onnellinen. Mitäpä sitä muuta. ♡ 

22 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihanaa.♥ Paljon onnea, pienet tytöt on.♥

  VastaaPoista
 2. Kauheeta kun mulla hikos ihan käet täällä jännityksestä tekstiä lukiessa. Heti kun näin blogisi otsakkeen tulin lukemaan. :)
  Onneks olkoon kauniit ihmiset. <3 Mä melkein kyynelehdin täällä onnesta, niin elävästi eläydyin tekstiin ja mietin asiaa ommalta kohdalta kuten sitä ystäväni keskenmenoakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullakin on useampi ystävä, jotka ovat joutuneet keskenmenon kokemaan. Heistä kaikki ovat olleet niin onnekkaita, että ovat saaneet sitten lapsen, tai useammankin, syliin asti. Toivon samaa siun ystävälle pian!

   Poista
 3. Ihanaa!!! Onnea tyttölupauksesta! <3 <3 <3 <3

  VastaaPoista
 4. Voi onnea!!<3 en ole pitkiin lukenut mitäään blogeja, onneksi nyt eksyin jälleen tänne, meillekin nimittäin odotellaan elovauvaa ;) huomenna rakenneultra joka JÄNNITTÄÄÄ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie siun instajulkaisusta vähän ajattelinkin, että kuuluukohan kohta uutisia. :D Ihanaa, onnea!! ♡

   Kiva kuulla siusta. ♡

   Poista
 5. Voi että, elokuussa teillä on siskokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiks, toivottavasti kaikki menee loppuun asti hyvin!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!