keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Lomaa Flamingossa


Hiihtolomaviikon aluksi nappasimme miehen kanssa päivän ja yön ihan vain itsellemme. Ellu jäi mummin hoiviin (niin mielellään, että melkein työnsi meidät ulos ovesta...) ja me ajelimme pääkaupunkiseudulle.
Kävimme kirpputoreilla, frisbeegolfkaupassa ja missä nyt mieli teki. Pikapiipahdimme myös täsmäostoksilla Ikeassa. Shoppailujen jälkeen majoituimme Flamingoon ja ryntäsimme suoraan kylpylän K-20 -osaston altaisiin lillumaan. Ja oi, siellä tosiaan kelpasi lillua lämminvesi- ja mineraalivesialtaissa ja rentoutua erilaisissa saunoissa... Kävimme kurkkaamassa myös vesipuiston puolen hiihtolomameininkiä, mutta palasimme hiljaisuuteen aika äkkiä. ;) 


Illalla kävimme parissa Jumbon kaupassa ja syömässä. Oli mukava kierrellä ihan aikuisseurassa ja mennä syömään silloin kuin huvitti, mutta väistämättä ajattelin aika usein, että kivaahan tässä olisi Ellun kanssakin. :D Tyttö on kuitenkin loistavaa reissuseuraa. Mutta, välillä ihan hyvä käydä jossain vain vanhempien kesken.
Huoneemme oli ihana, siitä aukeni komeat näköalat kehä kolmoselle ja kylpyhuoneessa oli amme. Kaikesta pulikoimisesta ja shoppailusta voipuneina painuimme ajoissa nukkumaan - ja aamupalalla olimme terveesti ensimmäisten innokkaiden joukossa. ;) Syömisen jälkeen ehdimme vielä pariin kauppaan ja uudestaan uimaan, ja lämminvesiallas oli ihan yhtä ihana kuin edellisenäkin päivänä. 


Paluumatkalla kävimme vielä urheilutarvikeliikkeessä ja kirppiksellä. Mummilassa vastassa oli iloinen Ellu, joka pulputti, mitä kaikkea mummin kanssa oli tehty: "Miulla oli siua ikävä. Mutta me ei soitettu." Kertonee siis jotain ikävän määrästä - olimme nimittäin sopineet, että mummi auttaa Ellua soittamaan jos tyttö sanoo, että hänellä on ikävä. Hyvin oli siis mennyt mummilankin päässä. Ja meillä aikuisillakin oli tosi kivaa - olemme nyt täysin zen ainakin viikon, kiitos altaiden ja saunojen. 

Tänään ohjelmassa olisi koko perheen aktiviteetteja erään valkoisen nallen kodissa. Jännää! Ellu ja isänsä ovat nallet konsertissa tavanneetkin, miulle tää on eka kerta sitten lapsuusvuosien. Saatan vaikka pyörtyä. :D

4 kommenttia:

 1. Ah, kuulostaapa ihanalta! Vielä joskus mekin taas päästään jonnekin kahdestaan. Tai no, ollaan me oltu hiihtämässä kyllä, romanttista sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä te pääsette! Ja hiihtäminenkin on jo hieno juttu! :)

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä niin hyvältä. :)
  Toivottavasti teillä oli tänään mukava päivä.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat olivat kyllä mahtavia reissuja!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!