perjantai 4. maaliskuuta 2016

Sovituksessa Pomp de Lux ss16

 Pieni paketillinen pomppia odotti meitä lähipostissa kun kotiuduimme mummilasta. Nopea toimitus, lauantaina tilasin ja perjantaina vaatteet olivat jo meillä Tanskasta!


Äidin lemppari oli tämä ihana Bergamo -pusero, jonka olisin voinut tilata Ellulle kaikissa mahdollisissa väreissä (mint, rose ja purple). Ihastuin kutsuilla tähän rose -väriin ja oi että, onhan se ihana. Tämä pusero pääsee kyllä heti käyttöön, ensin sen alle voi pukea pitkähihaisen paidan ja kesällä olkaröyhelöt suojaavat hyvin olkapäitä ja käsivarsia.

Ellu on noin sata senttiä pitkä ja puserosta tilasin koon 104. Malli on hiukan leveä ja pusero ylti Ellun seisoessa lantiolle.

Vaatteiden lisäksi tilasin setin hiuspinnejä, jotka vilahtelevatkin näissä kuvissa.

 

 Ellun oma suosikki taisi olla tämä Geiger -mekko, jonka mies valitsi ennen kutsuja kuvastosta. Mie sitten valitsin väriksi tuon purplen, se kun sopii nätisti noiden liilojen sukkahousujen ja paitojen kanssa, joita meillä oli entuudestaan. Mekossa on todella kaunis malli, mutta kuitenkin se on sopiva myös ihan arkikäyttöön.

Tämä oli suht pientä mitoitusta: Ellu on tosiaan sen sata senttiä pitkä ja vartaloltaan hyvin hoikka, ja koon 104 mekko on hänelle juuri sopiva. Hiukan pyöreämmälle lapselle kannattaa varmaan valita mekko yhtä kokoa isompana, malli on kuitenkin sen verran lyhyt, ettei se pituudenkaan puolesta haittaa. Ellun seisoessa suorana mekko yltää juuri polven yläpuolelle.


Raidallinen Kassel -mekko (värinä purple) on miusta ihanan rento arkimekko, mutta Ellu katseli sitä hiukan karsaasti. Sovituksessa tyttö kuitenkin totesi, että "tää on pehmeä ja tässä voi vaikka jumpata". Jätetään siis tämäkin meille. ;) Tässäkin kokona on 104, Ellun yllä mekko on hiukan löysä, mutta ei mikään teltta kuitenkaan.

Mekkojen, puseron ja pinnien lisäksi tilasin paketellisen liiloja sukkahousuja, mutta niistä ei nyt ole kuvaa. Olivat ainakin todella kauniit, toivottavasti myös kestävät!

Mutta, IHANA pikkupaketti pompilta. Tämän kevään mallisto on aivan ihana, harmillisesti meillä vain on jemmassa kesävaatetta ihan riittämiin. :D

Lasta ei vahingoitettu kuvausten yhteydessä, tosin äiti EHKÄ lupasi kuvauspalkkioksi hiukan Pikku kummitus Lapasta 

6 kommenttia:

 1. Apua miten ihania! Oon menossa viikon päästä kutsuilemaan, saas nähdä millainen saalis kotiutuu hih!

  VastaaPoista
 2. Ihania. :) Varsinkin nuo kaksi ylimmäistä vaatetta. :)

  VastaaPoista
 3. Todella hauskoja vaatteita taas Ellulla. Tietokoneellani violettien sukkahousujen väri näkyi huonosti, mutta pystyi kuvittelemaan kuinka ihana väriyhdistelmä mekko on niiden kanssa.

  Vakkari

  VastaaPoista
 4. Noissa kelpaisi itsekin tallustella! Hurmaava tyttö ihanissa vaatteissa😊

  VastaaPoista
 5. IHANIA! :) Nuo Pompin vaatteet on niin kauniita :)

  VastaaPoista
 6. Nätti Ellu ^^ <3

  Eeva

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!