torstai 3. maaliskuuta 2016

Titi-nallen talossa

 

Terkut Titi-nallen talosta!

Keskiviikkoaamuna ajelimme Ikaalisiin kurkkaamaan nalleperheen kotioloja. Aikuisestakin oli hauskaa päästä näkemään Titi-nalle -dvd:illä olleita paikkoja ihan livenä, ja jos meillä oli hauskaa, niin Ellulla oli vähintäänkin mahtavaa. Jo pelkkä talon näkeminen ulkoa sai tytön kikattamaan onnellisena. Nallejen tapaaminen hiukan jännitti, mutta isompien lasten esimerkin innoittamana Ellukin ryntäsi niitä halailemaan. Titi ja Tau olivatkin heti eteisessä vastassa ja vähänhän siinä tuli olo kuin olisi oikeasti tultu kylään.

  
"Mie teen TAIDETEOKSEN"
Nallet pitivät majaa ihanassa vanhassa puutalossa. Puuhailun pääpaino oli nallejen bongailussa ja halailussa, ja lisäksi pääsi musisoimaan soitinhuoneeseen, maalailemaan äitinallen taiteilijahuoneessa, nikkaroimaan isänallen verstaassa, kokoamaan palapelejä ja kulkemaan sokkelossa. Talo ei ollut suurensuuri, mutta hyvin se kadotti sisäänsä lauman lapsia ja vanhempia: tunnelma talossa oli todella rauhallinen kun puuhaa löytyi vähän joka nurkasta, ei tarvinnut jonottaa eikä tulla tönityksi. Iso vaikutus oli varmasti nalleilla ja ohjaajilla, jotka leppoisan rauhallisesti vilkuttelivat ja pysähtyivät halailemaan. 

 

Yksi talon huoneista oli varattu esityksille ja mekin kävimme katsomassa pari  nallejen tanssiesitystä. Ensimmäisellä kertaa Ellua jännitti eikä hän halunnut nostaa pyllyä penkistään, mutta toisella kierroksella hän sheikkaili onnessaan ja halusi kertoa ohjaajalle (ja koko yleisölle), miten hänkin on syönyt jäätelöä ja osaa laskea kymmeneen. Tuollaiset pienet esitykset olivat todella kivoja!


 Meidän perheestämme kivoin huone taisi olla musiikkihuone, josta löytyi paljon erilaisia soittimia, niin tuttuja kuin tuntemattomampiakin: muutaman miekin olin aiemmin nähnyt vain töihin tulleessa soitinkuvastossa.

 

 Vietimme nalletalossa muutaman tunnin, sitten päiväunettomuus ja pitkähkö ajomatka alkoivat painaa kaikkia. Varsinkin kesäaikaan talossa ja sen pihalla saisi varmasti vietettyä koko päivän (talo on auki klo 12-17), silloin talolta saisi myös ruokaa, mikä varmasti tulisi pitemmällä visiitillä tarpeeseen.


 Kauppa- ja kotileikkihuone oli muuten myös erityisen ihana! Valtavasti erilaisia muovisia hedelmiä ja leipomuksia, sekä monta pikkuhellaa monelle innokkaalle pikkukokkaajalle. :)

Ja kuten kaikista muistakin lapsiperheiden lomapaikoista, täältäkin löytyi matkamuistopuoti. Aivan ihana paikka, kävin siellä ehkä itsekseni pyörimässä aika monta kertaa sillä aikaa, kun mies ja Ellu rakentelivat palapeliä tai kävivät vessassa... :D Valikoimassa oli vaikka minkälaisia Titi dvd- ja cd-levyjä, nallepehmoja, soittimia, palapelejä, t-paitoja... Tyydyin ostamaan kuitenkin vain yhden cd-levyn ja joulua silmälläpitäen Titi-nallen joulu-dvd:n, jonka muistan vhs:ltä omasta lapsuudestani. Ellukin sai valita itselleen muiston ja hän valitsi heti pienet muoviset Tiri-vauvan ja äitinallen. Ne viihdyttivätkin tyttöä paluumatkan viimeiset sata kilometriä oikein kiitettävästi.

 

Vierailu nalletalossa oli siis oikein onnistunut, ja mies jo kyseli, että milloin menemme uudelleen. :D Ellu viihtyi mainiosti, vaikkei mikään valtaisa Titi-fani olekaan: dvd-levyjä meillä on kyllä katseltu ja Ellu on käynyt yhdessä Titi-konsertissa, joten sen verran tuttuja nallet olivat. Porukassa näkyi  lapsia vaippaikäisistä eskari-ikäisiin, joten  ainakin sen ikäisille Titin koti voisi olla kiva vierailupaikka.

Kiitos kivasta päivästä, nalleperhe!


4 kommenttia:

 1. Oi ihania tunnelmia, josko mekin kesällä sitten lähdettäis käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, oli kyllä kiva paikka!

   Matkan varrelta löytyi myös mm. Reiman ja Marimekon outletit. ;)

   Poista
 2. Kuulostaa siltä että teillä oli oikein mukava ja onnistunut päivä. :)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!