perjantai 8. huhtikuuta 2016

Mikä fiilis? Rv 22

Tällä viikolla oli neuvola, jossa sain kouraan todistuksen raskaudesta ja voin nyt alkaa täyttää papereita Kelalle ja anoa töistä äitiyslomaa. Näillä  näkymin jään a
kahden (!!!) kuukauden päästä ensin kesälomalle ja siitä sitten äitiyslomalle, vanhempainvapaalle ja hoitovapaallekin.. Huimaa!

Olo on edelleen hyvä. Pari flunssapäivää on plakkarissa, mutta yleisesti ottaen olen ollut tosi terve. Olen voinut hyvin, aamuisin saatan vielä juosta pönttöä halaamaan, mutta aamupalan jälkeen päivä sujuu hyvin. Iltaisin väsyttää, mutta se johtunee tän hetken ainoasta raskauden haittapuolesta: en nuku öisin kunnolla. Herään viiden maissa ja vaikka kuinka pyörin, en saa unta. Se on ärsyttävää, erityisesti viikonloppuisin, kun muu perhe toivoo saavansa uinua kahdeksaan.
Ei kipuja, ei särkyjä, ei pahempia jomotuksia. Niitä Ellun raskaudesta tuttuja harjoitussupistuksia on ollut muutamia, mutta nekin hyvin yksittäisinä ja satunnaisina. Huh. Tähän asti kaikki on mennyt oppikirjan mukaan.


Neuvolassa kaikki oli kunnossa, painoa on tullut plussatestin jälkeen kolmisen kiloa enkä ole vielä tarvinnut edes rautalisää. Monivitamiinia olen syönyt koko raskauden ajan ja ihme kyllä se on riittänyt toistaiseksi.

Vauva on vatsassa  vilkas tapaus ja voi ilmeisen hyvin. Hän on netin mukaan noin mangon kokoinen ja painaa hiukan enemmän kuin perus jauhelihapaketti. Hänellä ei ole mitään "työnimeä", olemme puhuneet vauvasta, tulokkaasta tai pienestä ja Ellun kanssa vauvasta tai pikkusiskosta. 

Rakenneultran jälkeen ryntäsin mekko-ostoksille ja olen tässä kahden viikon aikana ehtinyt kotiuttaa meille hävettävän paljon pikkutytön tamineita. Ups. Samalla olen myynyt pois jotain Ellulta säästämiäni unisexejä vaatteita, joita en oikein enää osaa kuvitella käyttäväni. Vauvanvaatteista voisikin tehdä ihan oman postauksensa!

Hyvin siis menee, mutta menköön. Nautin joka hetkestä!


Rv 22+2

9 kommenttia:

 1. Voi vitsit niin hurjaa, että oot jo yli puolenvälin! Ja kohta jo jäämässä pois töistä! Palkanlaskijana suosittelen jättämään lomaa mikäli mahdollista myös säästöön, niin sitten sitä on mahdollista pitää vaikka vanhempainvapaan ja hoitovapaan välissä tai kun palailet hoitovapaalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Homma hoidossa, pidän vaaditut 15 päivää nyt ja loput jää jemmaan. :) Ja kiitos KVTESsin lomat kertyy myös äitiys- ja vanhempainvapaalta.

   Poista
  2. Hyvä juttu! :) Pitkät lomat onkin kaupungilla tosi iso plussa! :) Niihin vaan on vielä aika pitkä aika että saavuttaa ne, joten varmaan siihen mennessä Sipilä on vienyt ne :D

   Poista
  3. Niitä pisimpiä lomia en hallituksen takia nyt koskaan saanut, mutta onneksi niitä edelleen kertyy ihan hyvin. Kompensoivat edes hiukan tuota surkeaa palkkaa...

   Poista
 2. Oi että, niin äkkiä ne viikot vierii. :) Niitä pieniä vaatteita on niin ihana ostella ja on ne vaan niin suloisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin suloisia ja pikkuruisia. ♡ Ja on niin jännä kuvitella se oma vauva niitä käyttämään!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hups. Karkas tuo kommentti :D
   Oon täällä niin silmät sydäminä teidän odotuksesta. Ihanaa että kaikki sujuu. Vaatteista olisi kiva lukea oma juttunsa :) Mulla on koko ajan oikein himo ostaa lastenvaatteita, molemmille tytöille. Parit samisvaatteetkin jo hommattuna. Hihii <3 :D

   Poista
  2. Meilläkin on jo ekat samismekot jemmassa, toivottavasti tulokas tosiaan on tyttö. :D

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!