maanantai 11. huhtikuuta 2016

Odotus

Raskaanaoloaikaa ei suotta kutsuta odotusajaksi. Yhtä vauvan odotustahan tämä on. Ja kaiken uuden odotusta siinä samalla.

Odotan kesälomaa, sitä, että saan viettää aikaa Ellun kanssa ja saamme toivottavasti löllötellä melkein kaksi kuukautta, ennen kuin pikkusisko syntyy.

Odotan miehen kesälomaa, että hän saa löllötellä meidän kanssamme. Ja että pääsemme koko perheen voimin tekemään kivoja kesäjuttuja.

Odotan palkkapäivää. Aina.

Odotan, että pääsen istuttamaan uusia kasveja pihalle ja että pääsemme vihdoin terassinrakennuspuuhiin. Katson joka päivä etupihaamme ja sanon varmaan joka kerta ääneen, että "se terassi tuo kyllä niin paljon näköä tälle pihalle". Sori kulta. :D

Odotan ilmojen lämpenemistä, että pääsimme mökille yöksi.

Odotan jo niiiiin kovasti Tukholman risteilyä ensi viikolla. Pessimistisenä odotan myös influenssaa tai jotain muuta karmeaa reissunperujaa.

Odotan uusia keittiönkaappeja. Tällä viikolla niistä pitäisi kuulua jotakin.

Odotan Ellun kolmivuotisneuvolaa, joka on tänään iltapäivällä. Jännä kuulla uudet mitat ja tavata uusi terkkari! (Vaihdoimme neuvolaa kun

Odotan jo vauvan syntymääkin: sitä, että näen hänet ja pääsemme pesimään osastolle. Synnytyssuunnitelmia en ole tehnyt, mutta sairaalassaoloajalle miulla on odotuksia ja toiveita.

Odotan postista ihania pieniä vaatepaketteja. Hii.

Mitä te odotatte?

9 kommenttia:

 1. Ai mitä mä odotan...Hhmm, tällä hetkellä en taida odottaa mitään, kun odotin kevättä ja se on jo täällä! :) Tai odotan mä joka viikko uutta Aku Ankkaa ja joka kuukausi uutta Karvista. Odotan Vappua ja odotan synttäreitä. Odotan sireeninkukkia ja lopullista eropaperia. Odotanhan mä siis vaikka mitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina on jotain pientä odottamisen arvoista! Ja eropaperit ainakin ovat aika ainutkertainen odotuksen kohde!

   Poista
 2. Löllöttelyä <3
  Minä odotan ristiäisiä, sitä kun voi ekan kerran jättää takin kotiin, kesää ylipäänsä kaikkine ihanine lisineen (uinti, jäätelö, kesäretket :) ). Aina sitä on jotain mitä odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jäätelö ja ranta, niitä miekin odotan! Ja itku kurkussa seuraan näitä kamalia ennustuksia kylmästä alkukesästä ja muusta.. Pöh!

   Poista
 3. Ihana lukea taas odotuskuulumisia edellisestä postauksesta ja nyt tästä. Oi, ihana löllöttelykesä edessä!

  Minä odotan huomista Helsingin reissua, aikaa kodin järjestelemiselle sekä sitä, että pääsen taas kutomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Helsinki! Toivottavasti reissu on onnistunut. :)

   Poista
 4. Oih ihanaa odotusta sinne! Täällä odotellaan myös.. Monia asioita. Niistä lisää myöhemmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuu, mystistä!:D

   Kiva kuulla siusta!

   Poista
  2. Uuuu, mystistä!:D

   Kiva kuulla siusta!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!