maanantai 18. huhtikuuta 2016

Kevät: laivanuittoa ja pitkäkorvaisia vihollisia


Oi kevät! Tämä ihana aika kun käännetään kasvot aurinkoon, ihastellaan pylly pystyssä ruohonjuuritasolla kaikkea mullasta nousevaa ja kirotaan paikalliset rusakot ja niiden talviherkuttelut katkerasti. Talvisuojauksista huolimatta me

netimme ilmeisesti pitkäkorville useamman kasvin, liikakansoituksen (liikakanituksen?) takia ne mussuttivat kaikkea, mitä niiden ei pitäisi. Omia tuhojaan tekivät myös valtavat lumimassat, vaikka kuinka olimme yrittäneet niitä ennakoida.

Onneksi pihan ulkopuolella on kuitenkin kivaa. Aurinko paistaa, pikkulinnut laulavat ja kaulushaikarat kurnuttavat. Löysimme potkuttelumatkan päästä kivan pienen niemen ja Ellun viikonlopputoiveena oli päästä sinne uittamaan laivaa. Virtausta ei oikein ollut ja laiva lähinnä nökötti paikallaan, mutta tärkeintä taisi ollakin päästä viemään oma pikkulaiva ihan oikeaan lampeen.


Ainakin täällä säät suosivat viikonloppuna ja vietimme todella paljon aikaa ulkona. Viikonloppuun mahtui esimerkiksi orvokkien istutusta, hiukan haravointia, kesärenkaiden vaihto ja siinä lomassa hiukan ostoksiakin: mies tuskastui miun tuskailuun puhelimeni kanssa ja valitsi miulle uuden, jonka kävimme lauantaina ostamassa. Huh helpotusta, vihaan tällaisia teknisiä vertailuja. :D

Nyt sitten uuteen arkiviikkoon, todellakin levänneinä. Yöunien lisäksi olen nukkunut ihan kunnon päiväuniakin, työt tuntuvat tosiaan vaativan veronsa.

Toivottavasti teilläkin oli kiva viikonloppu!


2 kommenttia:

  1. Ulkoilma ottaa veronsa ja väsyttää. :)
    Ihme kyllä oli mukava viikonloppu. Se on mulla harvinaista herkkua. :)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!