torstai 19. toukokuuta 2016

18 × jatka lausetta


En ymmärrä... Mihin tämä aika oikein menee. Hei raskauden viimeinen kolmannes, täällä ollaan, varmaankin viimeistä kertaa koskaan. Hiukan haikeaa toisaalta. 
Seuraavaksi ajattelin... Nousta ylös ja tehdä aamupalaa. Heräsin taas ihan liian aikaisin ja muu perhe nukkuu. 
Viimeaikoina...  Olen kärsinyt pahasta pihanlaittokuumeesta. Koska en itse kykene paljon mihinkään, orjuutan miestä. (No on se oikesti ihan innostunut itsekin.) 
En osaa päättää..Ellun hoitokuvioita syksyksi. Kotiin ja välillä kerhoon vai kotiin ja välillä päiväkotiin? Molemmissa vaihtoehdoissa on isot plussat ja miinukset. 
Muistan ikuisesti... Montakin juttua, mutta vaikka ihan aluksi sen, miten hymyilin koko yön, kun nykyinen mieheni oli kertonut rakastuneensa miuhun. Aamulla pystyin vaivoin puhumaan, koko naama oli niin kankea. :D. 

Päivän paras juttu.. 
on se, kun näen vauvan tänään ultrassa! Tutkimuksen tarkoitus on kyllä selvittää, mitä nämä supistukset ovat saaneet aikaan, mutta näen samalla toki sen lapsenikin. 
Noloa myöntää, mutta..
Meillä on viikkaamatta seitsemän (!!!) koneellista pyykkiä. Ne ovat valtavana vuorena kodinhoitohuoneessa. Tää kotityö meillä jää aina tekemättä, kun kumpikin vihaa sitä.. Käymme sitten sieltä kasasta kaivamassa puhtaita alusvaatteita jne. Tänään käyn lääkärireissulla ostamassa jokaiselle perheenjäsenelle oman pyykkikorin ja koetan saada tähän hommaan jotain järkeä. 


Viikko sitten..
Pahoitin mieleni Ellun tanssin alkuhulinoissa, kun tyttö halusi roikkua renkaissa, mutta mie en oikein saisi nostella. Tehtiin diili ja nostin hänet kerran. "Äiti, ehkä ensi kerralla mie voin roikkua toisen kerran." Voi kultapieni.


Kaikista pahinta on... Vatsatauti. :D Siis niiden oikeasti kamalien juttujen lisäksi. Vatsan lisäksi elämä menee ihan sekaisin jopa viikoiksi, ja miulla mahataudit on nyt aikuisiällä olleet tosi rankkoja.
Salainen taitoni on... Arvioida kassalla, paljonko ostokset tulevat maksamaan. Latoessani tavaroita hihnalle tiedän isojenkin ostosten loppusumman parin euron tarkkuudella.
Jos saisin yhden toiveen se olisi... Terveet ja onnelliset perheenjäsenet 
Minulla on pakkomielle... Pihahommien suunnitteluun? 
Söin tänään...  En vielä mitään! Kohta syön ruisleipää ja juon kahvia. 
Ärsyttävintä on... Itsekkäät ihmiset
Tekisi mieli... Pitkään haudutettua puuroa
Minusta on söpöä.. 
Kun Ellu halusi kevätjuhlassaan esitellä parhaan päiväkotikaverinsa miulle. "X., tässä on Minna." Vähät siitä, että tapaamme aika usein. :D Ja miksihän miut esiteltiin nimellä? 
Hävetti... Tuo pyykkivuorijuttu. Mutta pyykit, argh, ne vain ovat karmeita! 
Olenko ainoa, jonka mielestä... Pihalla olisi aina tilaa vielä yhdelle kukkapenkille? ;) 

Blogeissa pyörinyt lauseenjatkopostaus nyt täälläkin! Emmi taisi potkaista tämän liikkeelle. 

10 kommenttia:

 1. Ihanat vastaukset! :)

  Vatsatauti on peestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan sieltä, ja toisestakin päästä. :D

   Poista
 2. Meillä ihan samanlaisia pyykkivuoria. Sen sijaan että voisin nyt viikata niitä päätin ottaa kupposen teetä ja lukea muutaman blogitekstin. :D Mekin ollaan nyt kaiveltu vaatteita sieltä seasta vaan. Ehkä saan ne vielä joskus viikatuksi ja kaappiin.

  Vatsatauti on kyllä ihan kaamea, yh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiksu päätös!

   Eilen selätin lopulta sen pyykkivuoren. Huijasin itseäni, että vaan aloitan ja viikkaan muutaman vaatteen, mutta viikkasin sitten kaikki kerralla. Vaikeinta on se aloitus!

   Poista
 3. Voi nämä on niin hauskoja postauksia!!! Kyllä ne pyykit sielä odottaa, mitä sitä turhaa repiä ressiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ne näköjään sieltä itsekseen katoa, vaikka kuinka yrittäisi. :D

   Poista
 4. Mä voisin tulla teille viikkaa pyykkiä. Minusta puhtaiden pyykkien (ei lakanoiden) viikkailu on ihanaa ja rauhoittavaa puuhaa, Siinä mieli lepää. Puhdas pyykki on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilen kyllä sellaisesta omasta pyykinviikkaajaorjasta. :D

   Poista
 5. Jee tää oli niin kiva haaste! :)
  Samaa päiväkoti kuvion pohdinta tulee meillekin varmaan vastaan. Täälläpäin suunnitteilla on yhdistää kaikki osa-aikaiset samaan päiväkotiin, joten se veis koko pohjan idealta, että olis ees se päiväkoti joka on tuttu ja turvallinen muuttuvassa tilanteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Meillä Ellun nykyisessä päiväkodissa säilyy edelleen mahdollisuus 2pv/vko -hoitoon kokopäiväisenä, ja se vaihtoehto varmaan valittaisiin, JOS päivähoito valittaisiin. Argh, kamalaa.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!