keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Isi teki keinun


Mies on löytänyt itsestään puusepän vikaa. Eilen Pikku Kakkosen aikana hän nikkaroi Ellulle terassin jämäpuista keinunrungon, ja seuraavana päivänä olivat jo keinulaudatkin paikallaan. Nopeaa toimintaa!

Jossain kohtaa keinu saa vielä väriä pintaansa, mutta koska runko on kestopuuta, pitää sen saada kuivahtaa jonkin aikaa.


Odotan kyllä kovasti, että pääsen/pääsemme käsittelemään keinun, valmiina se sopii pihaan paljon paremmin. Tykkään kyllä kovasti siitä, että tämä on puuta eikä metallia ja muovia. Katselimme jossain kohtaa valmiitakin keinuja, mutta miksi ihmeessä niiden pitää niin usein olla värikkäitä? Kai lapset nyt keinuista pitävät, vaikka ne eivät olisikaan puna-viher-keltaisia?


Keinulaudat naruineen löytyivät helposti ja halvalla Biltemasta, seitsemisen euroa kappale. Ellu oli hyvin vaikuttunut: "Oi, isi on osannut tehdä hienon pyöreän keinun!" Jätimme asian oikaisematta. ;)

Ellu tykkää keinustaan kovasti. Ennen nukkumaankäymistä häntä alkoi väsyneenä vähän harmittaa, hän olisi halunnut vielä kerran ulos keinumaan.. Huomenna sitten taas!

10 kommenttia:

 1. On miulla vaan taitava vävy, hieno on =)

  VastaaPoista
 2. No wau! Isit on kyllä ihan parhaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Äiti ei kyllä olisi osannut...

   Poista
 3. Oi, ihanaa! Jos mulla olisi oma piha, haluaisin sinne ehdottomasti keinut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me hiukan jo ajateltiin, että ei hankita keinua kun puistot ovat niin lähellä, mutta kun terassista jäi sopivasti puutavaraa... ;)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!