maanantai 23. toukokuuta 2016

Kesä, me rakastetaan siua!


Oi kesä! Miun lempivuodenaika. Niin paljon tekemistä joka puolella ja niin paljon kaikkia kivoja paikkoja, jonne mennä!

Meidänkin kesään mahtuu rauhallista jäätelönsyöntiä puistonpenkillä, päämäärätöntä kävelyä kaupungilla, kiireettömiä grillihetkiä ja rauhallista pötköttelyä mökillä. Ollaan kuitenkin todettu, että meidän perhe rentoutuu parhaiten puuhatessaan ja nähdessään uusia paikkoja. Pihatyöt ovat ihan parasta, ja kesällä nähtävää tosiaan riittää lähelläkin.

Vaikkapa läheisessä leikkipuistossa, joka yllättäen oli muuttunut voikukkaparatiisiksi. Nimenomaan puhaltelukelpoisten voikukkien.


Kaikenlaisen puhaltelun lisäksi Ellun kesätoiveisiin kuuluu runsasta mansikkajäätelön syömistä, Muumimaailmassa käymistä ja junalla matkustamista. Junareissuliput onkin jo varattu heti ensimmäiseksi lomapäiväksi ja Muumimaailman rannekkeet ja majoitus heti miehen loman alkuun.

Mies toivoo kesältä tietysti frisbeegolfia ja huvipuistossa käymistä. Järjestynee. Mie toivon pihatöitä, mökille pääsemistä ja eväsretkiä. Olisi myös kiva päästä miehen kanssa kahdestaan vaikka ulos syömään. Ja tyttäreni kanssa leikkipuistoihin, liikennekaupunkiin, Muumimaailmaan ja muihin kivoihin kesäpuuhiin, vaikka sitten puhaltelemaan niitä voikukkia.


Kesäkuussa reissailemme, heinäkuun alku on vielä vähän auki, heinäkuun puolessavälissä saamme erityisiä vieraita ja loppukuun pysyttelemme lähiseuduilla, mökillä ja naapurikaupungeissa. En osaa ajatella, että kuopus malttaisi syntyä yhtään esikoista aiemmin, joten kuvittelen pysyväni yhtenä kappaleena koko heinäkuun. Kuvittelen.


Kesä. Ihan parasta!

10 kommenttia:

 1. Kesä ON ihan parasta. Ja aika mainioita ovat nuo teidän kesäsuunnitelmatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kesä. Pari kovin sateista päivää tällä viikolla ei haitannut yhtään, kun edessä on vielä pari KUUKAUTTA täynnä mahdollisia aurinkoisia päiviä. :)

   Poista
 2. Iih, tää oli niin ihana <3 Meni vähän kylmiä väreitä lukiessa. Ihana kesä tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti suunnitelmat toteutuvat edes osaksi!:)

   Poista
 3. Kesä on kyllä ihan parasta aikaa.♥
  Ihana seurata nyt sinun odotusta ja katsella masukuvia, kun viime vuonna olin ihan samassa tilassa.♥ Ajatella että kun teille elokuussa syntyy vauva, täyttää meidän Hugo vuoden. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastahan sie odotit Hugoa.. Mihin tämä aika oikein taas menee??

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!