torstai 9. kesäkuuta 2016

Haikeat hyvästit


Siinä se nyt sitten oli. Miulta loppui työt ja Ellulla alkoi kesäloma: samalla tyttö vietti viimeisen päivän ryhmässä, jossa ehti kasvaa ja leikkiä lähes puolitoista vuotta, melkein puolet elämästään ja koko muistinsa verran. Huimaa ja haikeaa.

Veimme ryhmän aikuisille muistamiseksi linnunpöntöt. Ryhmän nimi liittyy lintuihin ja samalla me ja Ellun ryhmän aikuiset pääsimme osallistumaan Miljoona linnunpönttöä -kampanjaan. Olimme oikein tyytyväisiä lahjaideaamme, ja Ellun kanssa lahjojen luovutuksen hoitanut mies raportoi työntekijöiden olleen lahjasta otettuja. Toivottavasti linnut löytävät aikanaan pönttöihin!


Oma viimeinen työpäiväni vallan hujahti ohi. Oli mukava päivä, sellainen ihan tavallinen, myrskyvaroituksista huolimatta. Tein toiseksi myöhäisimmän vuoron ja halasin lapset yksitellen. Vasta siinä kohtaa alkoivat kyyneleet kirvellä silmäkulmissa.

Kävimme perheen kanssa ulkona syömässä ja siellä itketti jo vähän enemmän. Kotona Ellun vaatekasseja purkaessa itketti jo todella paljon: sinne loppui arki, jota meidän perheessä oli eletty melkein puolitoista vuotta. Ja se oli ihan hyvää ja onnellista arkea. Surullista, että se on nyt lopullisesti ohi, vaikka tiedossa onkin kaikkea uutta ja ihanaa.

6 kommenttia:

 1. Aivan mahtava idea nuo linnunpöntöt ja oikein ihanaa uutta arkea sinne.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi tässä on alussa nyt niin paljon ohjelmaa, että en jää ihan tyhjän päälle!

   Poista
 2. Upeat nuo linnunpöntöt!! <3 Uskon, että uusi arkikin tuntuu tottumisen jälkeen hyvältä! Kaikkea hyvää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä pari päivää ovat ainakin olleet oikein ihanat!

   Poista
 3. Voi miten kivä lahja! :)
  Varmasti uusi arki on ihanaa! Mieti voit nauttia nyt lomasta vielä kolmestaan pitkän aikaa (toivottavasti). Mä oon taas todella kyllästynyt töihin ja ei yhtään kiinnostas mennä loman jälkeen takaisin :D Ois vaan kiva olla Lilianin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti meille naisille ei mikään ole koskaan täysin hyvä? :D

   Olen kyllä päättänyt nauttia tästä ajasta! Toivottavasti en nauti ihan liikaa.. ;)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!