keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Mikä fiilis? Rv 35

Energinen loppuraskaus täällä hei!Kaikki on kunnossa. Vauva kasvaa hyvin ja tullee painamaan kolme ja puoli kiloa eli reippaasti enemmän kuin isosiskonsa. Mie olen kerryttänyt painoa yhdeksän kiloa eli pari kiloa enemmän kuin Ellusta, ero selittynee turvotuksella, jota nyt on, mutta Ellusta ei ollut yhtään.

Verenpaineet ja kaikki on kunnossa. Vauva on vatsassa oikein päin ja ilmeisesti kiinnittymässä, kohdunkaula on hiukan lyhentynyt ja kohdunsuukin alkaa pehmetä. Iik. Ehkä tämä ihan oikeasti syntyy joskus! Toivomme kuitenkin, että ei ainakaan paljoa ennen laskettua päivää. Tosin jo kahden viikon päästä vauva on valmis syntymään, joten katsotaan, miten tässä käy! Ellu syntyi viikko lasketun ajan jälkeen.


Oma olo on erittäin hyvä, ainoa homma, mistä en ole oikein hyvin selvinnyt, oli Hoplop kumarteluineen ja ryömimisineen. :D Onneksi mies oli mukana ja riehutti Ellua sadepäivän riennoissa.

Nyt kun kesän isommat reissut on reissattu, olemme kotonakin vähän panostaneet vauvan tuloon. Turvakaukalo on testattu, samoin itkuhälyttimet, pienimmät vaatteet on pesty ja kestovaippavarastot järjestetty. Testailin myös kantoliinaa ekaa kertaa! Ellun kanssa käytin manducaa ahkerasti, nyt halusin kokeilla myös liinaa.Kotona olisi vielä aika paljon laittamista ja ostettavaakin, mutta eiköhän tässä pikkuhiljaa saada kaikki valmiiksi. Ja tässä paikkojen laittelun myötä alkaa innostuskin pikku hiljaa kasvaa: meille tulee vauva, ihan oikea vauva, ihan kohta!


11 kommenttia:

 1. Vähiin käy viikot ennenkuin poksahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika menee kyllä kauhistuttavan nopeasti!

   Poista
 2. Ihana kuulla, että siellä voidaan hyvin! :) Huii miten lähellä jo ollaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä sano noin, miua alkaa kauhistuttaa. :D

   Poista
 3. Iik, ei enää pitkää aikaa kun odotus on ohi ja sylissä tuhisee ihana palkinto.♡♡
  Laitoin sulle s-postia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta odotan kyllä kovasti, että saan vauvan syliin asti, mutta kyllä sitä vielä tovin voisi pysyä vatsanahan sisäpuolella. :D Ei siis pahaa malttamattomuutta vielä!

   Poista
 4. Voi hitsi ei oo enää pitkä aika! :)
  Onnea loppuodotukseen!

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi. Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
  Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

  Löydät em. osoitteesta sivun alareunasta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

  Terveisin
  Terveyskeskus.fi:n Webmaster

  VastaaPoista
 6. Iiik, miten tää aika menee niin nopeesti! Hurjaa ajatella että kohta siellä tuhisee jo pieni nyytti! <3 Toivottavasti loppuviikot menee yhtä kivuttomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomatonta kyllä ajatella, että kohta hän on täällä! Aika menee niin vauhdilla..

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!