torstai 21. heinäkuuta 2016

Onko tullut postia?Viime syksystä asti olin haikaillut postilaatikkoa Ellun leikkimökin seinään. Sen piti ehdottomasti olla punainen tai sellaiseksi muutettavissa, mutta kaikki pienet postilaatikot tuntuivat kadonneen maan päältä.

Varaston siivouksen yhteydessä sitten pyörittelin paria vanerinpalaa ("juu nää säästetään, näistä voi vielä tehdä jotakin") ja keksin, että näistähän sen postilaatikon saa! Ideoimme laatikon miehen kanssa, hän hoiti sahaamisen ja kasaamisen (Ikean kirjahyllyjen tauoista jääneillä mininauloilla) ja mie maalasin. Hyvä tuli!Ellu oli oikein tyytyväinen postilaatikkoonsa, ja jokainen kylässä ollut lapsikaveri on ensimmäiseksi kurkannut tuonne laatikkoon. :D Yritän välillä postia hakiessani muistaa laittaa vaikka jonkin mainoksen Ellunkin lootaan, ja mielessä on ollut viedä paperia ja kyniä myös leikkimökkiin omien postien rustaamista varten.

(Ellu on muuten alkanut kirjoittaa kirjeitä. Sekoittaen oikeita kirjaimia ja kiemuraista pitkää viivaa hän kirjoittaa kirjeitä tyyliin "Hei Pokemonit. On kiva, kun olette isin ja äidin puhelimessa. On kiva metsästää teitä, minäkin osaan jo heittää teitä pokepallolla. Kiitos Drowzee kun annat aina miulle ja isille hyviä unia..." Kertoo, mitä meillä on viime päivinä puuhattu. ;)

2 kommenttia:

  1. Miten olisi joskus virkata pokepallo ja paketoida se, ja laittaa postilaatikkoon? ;) Ellukin saisi heitellä omaa pokepalloa pihalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pokepallo voisi olla loistava juttu, postilaatikossa tai ilman!:D

      Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!