keskiviikko 24. elokuuta 2016

Kaksiviikkoinen


Pikkutyttönen täytti eilen kaksi viikkoa. Sen kunniaksi hän hymyili ensimmäistä kertaa, varmaankin puolivahingossa, mutta varsin suloisesti kuitenkin. 

Elotyttö on rauhallinen tapaus, hän itkee ainoastaan kylvyssä ja karrrrmean nälän vaivatessa. Yleensä hän ilmoittaa nälästään hihkumalla toiveikkaasti Ä-Ä-ÄH! Hän kestovaippailee, on täysimetyksellä eikä viihdy vaunuissa, mutta onneksi kantoliinassa. Leikkimatolla roikkuva peili kiinnostaa, mutta kaikkein mielenkiintoisinta on vieressä puuhaileva isosisko. 

Öisin hän syö kolmesti ja päivällä lukuisia kertoja. Illalla hänet laitetaan ensimmäiselle ja pisimmälle unipätkälle omaan sänkyynsä, mutta loppuyön hän nukkuu meidän vieressä. Vireimmillään hän on aamuisin ja aamupäivisin, iltapäivä ja ilta torkutaan ja tankataan. 

Syntymän jälkeen mietityttänyt keltaisuus hävisi viikon ikään mennessä ihosta ja pari päivää myöhemmin valkuaisistakin. Navantynkä jo viiden päivän iässä ja napa parani hyvin. 

Heräillessään Elotyttö on ihan isänsä näköinen. Hänellä on samoja ilmeitä ja eleitä kuin Ellulla ja kuulemma hänessä on jotain miunkin näköä. Koko perheen tyttö siis. 

Meidän pikkukulta. <3 

9 kommenttia:

 1. Ihana pikkuinen, tyytyväisenä turvalonkeronsa kanssa. Tuossa kuvassa hän on minusta kovasti isänsä näköinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turvalonkero on alkanut kelvata seuraksi noin minuutin kerrallaan. :D

   Poista
 2. Niin kaunis pieni.♥ Ja kylläpä hänessä onkin isänsä näköä, ainakin tuossa kuvassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meistäkin hän on kovin söpönen, vaikka olemmekin hiukan jäävejä sanomaan. :D

   Poista
 3. Tyttö on niin hellyttävä tapaus! ♡ Miusta tyttö muistuttaa Ellua pienenä. Ja Ellukin on jo niiiin iso tyttö, kylläpä tämä aika menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissä tosiaan on jotain samaa, ainakin huolestunut ilme. :D

   Poista
 4. Oikein vauvaisia kuulumisia, monin paikoin kuulostaa ihan samalta kuin Bonbon kaksiviikkoisena! Tosin hän taisi silloin vielä viihtyä vaunuissa. Mukavaa, että Elotyttö on rauhallinen tapaus.

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!