maanantai 15. elokuuta 2016

Seitsemäs


Ja taashan se tuli, hääpäivä! Seitsemäs tällä kertaa. 

Tätä päivää on värittänyt ensimmäinen hääpäivä kahden lapsen vanhempina. Teimme keikan lounasravintolaan ja vauvan eka ravintolakeikka toi tietysti oman jännityksensä - hyvällä aikataulutuksella pienin ruokailija nukkui kaukalossaan koko visiitin ajan ja me saimme syödä rauhassa, tai siis niin rauhassa kuin Ellun kanssa onnistui. ;) 

Muuten päivän romanttiseen ohjelmaan on kuulunut imetystä, vaipanvaihtoa ja lyhyt vaunujentestauslenkki. Ellun mentyä nukkumaan katsonemme Game of Thronesia (aloimme katsoa sarjaa tänä kesänä ja nyt on viides kausi menossa) ja taistelemme suklaalevyn jämistä, samalla kun toinen meistä imettää ja imettää. Romanttista. 

Toisaalta synnytys on niin tuoreessa muistissa, että olen tänään ollut puolet päivästä tippa linssissä siitä, että miulla on noin mahtava mies aviomiehenä, tukena, turvana ja lasteni isänä. Rakastan, edelleen. 

4 kommenttia:

 1. Onnea hääpäivänä! Nyt on se kuuluisa haastava seitsemäs vuosi takanapäin. Hyvältä kuulostaa teidän perhehääpäivänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en ollut tietoinen tästä seitsemännen vuoden haastavuudesta tai olisi voinut jäädä lisäopinnot ja lapsi tekemättä. :D

   Poista
 2. Voi teitä hunajamuro murusia. Niin imelää, että tekis miel itkeä, mutta en tee sitä kuitenkaan. Vaan toivottelen Teille yhtä ihania ja onnen täyteisiä vuosia tästä eteenpäinkin! <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! <3

   Aika välillä pitää olla imelä! ;)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!