keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Ilon aiheita

Tänään päätin ottaa kuvia niistä jutuista, jotka tekivät miun päivästä hyvän. Jätin kuvaamatta pitkin seiniä roiskuneet vispipuurot ja kupissa jäähtyneet kahvit: yritän joka aamu tsemppailla itseäni sillä, että jokainen päivä voi olla kiva ja että elämä on sitä, millaiseksi sen tekee. Monesti aika kehnostikin alkanut päivä muuttuu sillä paremmaksi.

Tänään iloa toivat.. 


Aamun lastenohjelmat. Vihaan nykyään aamuja klo 7-8: mies puuhaa omia aamuhommiaan ja töihin lähtöä ja mie sitten omia ja tyttöjen juttuja, molemmat kun haluavat herätä samaan aikaan kun äiti kaataa aamukahvin kuppiinsa. Onneksi aamupalan jälkeen on ne lastenohjelmat!


Aurinko! Ellu halusi puolukkaan, jotta voisimme tehdä vispipuuroa. Metsään siis! Elotyttö sammahti vaunuihin ja saatiin poimittua pari puurollista marjoja.


Elotyttö on alkanut nukkua aamupäiväunia vaunuissa joten hyödynsimme tilaisuuden ja jäimme pihahommiin. Ellu auttoi asettelemaan kiviä uuteen kivikkopenkkiin.


Edellisen päivän jämät lounaaksi tekevät aina iloiseksi. Jee, ei kokkaamista! ;)


Tämä nyytti tekee aina iloiseksi. Erityisen suloinen hän on juuri heränneenä ja vielä vähän unisena nyyttinä.


Nämä kaksi tietysti tuottavat iloa joka päivä ja monta kertaa. Tässä Ellu on käymässä päiväunille ja Elotyttökin oli kuuntelemassa satua (= tuijottamassa ihastuneesti siskon seinälamppua)


Ja oi sitä onnea, kun mies tulee kotiin! Kaksi käsiparia on tuplasti enemmän kuin yksi. Ja silloin päästään taas syömään. ;)


Mies vei Ellun hetkeksi pihahommiin ja kohta ovelta kuului tarmokas koputus: sain yllätykseksi kukkakimpun. Elotyttökin sammahti hetkeksi joten sain myös juoda kahvini ihan rauhassa. Wuhuu!

Illalla oli myös Ellun tanssi. Yritän aina päästä viemään tytön tanssiin, se on meidän yhteinen juttu, ja saavatpahan mies ja Elotyttö viettää hiukan laatuaikaa.


Ja tuo aurinko. Ja syksyn värit. Ihanaa.

Mikä teitä ilahdutti tänään? 

10 kommenttia:

 1. Voi kun kuulostaa teidän arki niin seesteiseltä ja kadehtittavalta. En voisi kuvitellakaan että oman 3v poikani kanssa voisin puuhailla kyseisiä juttuja tai että hän keskittyisi edes hetken esim metsäretkellä tai pihahommissa. Saati ottaisi pikkusisaren noin hellästi vastaan. Tai nukkuisi edes niitä päiväunia... Tuntuu niin jännälle että "muiden" kotipäivät voivatkin olla näin "helppoja". Nauti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on toistaiseksi tosiaan ollut aika helppoa, kun pienempi nukkuu vielä niin paljon ja viihtyy menossa mukana. Tulevia aikoja odotellessa!

   Mutta kyllä, nautin tästä ajasta!

   Poista
 2. Äitin omatekemä mustikkapiirakka ilahdutti tänään. <3

  VastaaPoista
 3. Eilen ilahdutti moni asia :) kotiinkuljetettu paketti, ihana käynti kirjastossa ja puistossa, Antonin lentosuukot ja Vilmerin halaukset. Ja illalla pitkästä aikaa katoin toisenlaiset äidit. Niin ja huomasin että ruokailut ovat helpottuneet tosi paljon kun molemmat pojat syövät itsenäisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea erityisesti viimeisestä, mahtavaa!:) Voi jesta miten Vilmeri on jo iso poika..

   Poista
 4. Hih, olipas iloinen postaus! Nuo yhteiskuvat on kyllä niin suloisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä kännykkäni kalleinta sisältöä!

   Poista
 5. Niin suloisia nuo kaikki kuvat<3
  Mulle iloa tuotti tänään Mandi ja Nuutti jotka leikki kokonaiset puolitoista tuntia (mieti!!!) junaradalla kahdestaan, ihana kylvyn raikas tissille nukahtanut Minea, Pojat jotka leikki ihan onnessa reilut kolme tuntia kavereiden kanssa pihalla ja kun vein heille mehua kannussa niin Rasmus tuumas,että eikö meillä oo aika kiva äiti. Hyvä,etten itkenyt oven toisella puolella<3 Niin ja kyllä se mieskin toi iloa, kun jaksoi työpäivän jälkeen vielä hypätä ruohonleikkurin selkään ja leikata nurtsin siistiksi.

  Mukavaa viikonloppua teille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi jes, jokainen äiti haluaa olla Se Kiva Äiti! :)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!